Prosinac 11, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jazz večer oduševila Zagrepčane i goste

Dora Škender Foto Boris Mataković

Sinoć se na prekrasnoj terasi Oleander – hotela Esplanade  u Zagrebu, održalo ljetno večer uz jazz klasike i soul evergreene u izvedbi mlade i talentirane vokalistice baršunastog glasa Dore Škender i svirku pijanista Juraja Kreše-Lovrića i Filipa Runjića na bubnjevima.

 

Dora Škender Foto Boris Mataković
image-167490

 

Kroz program nas je vodila poznata novinarka i voditeljica Ivana Šundov Hojan a mlade umjetnike došli su podržati i uživati u njihovoj izvedbi mnogi iz javnog života poput kazališne glumice Barbare Vicković,  sopranistice i operne Dive Malis Antonelle, glazbenog menadžera Zorana Škugora, Roberta Šerbeca – voditelja izbora  World Top model Croatia, Ive Loparić Kontek – vlasnice licence Miss Zagreba.

 

Dora Škender Foto Boris Mataković
image-167491

 

Dora Škender će i ove godine nastupiti na finalnoj večeri prestižnog izbora modela- World Top Model, 14.9 2019. u Marini FRAPA Rogoznici kao glazbeni gost.

 

U predivnoj glazbenoj večeri i jazz zvukovima uživale su i naše dizajnerice Ivana Jurić i Katarina Mamic kao i mnoge poznate poduzetnice a jedne od njih su Maja Ilčić i menadžerica Hoegl shoes Sanja Faber i druge.

 

Dora Škender Foto Boris Mataković
image-167492

 

 

 

Mladoj umjetnici Dori Škender za styling se pobrinula naša poznata blogerica Barbara Repe.

 

 

Dora Škender Foto Boris Mataković
image-167493

 

 

 

S obzirom na to da je Oleander terasa hotela Esplanade bila puna a tražilo se i mjesto više, možemo zaključiti da večeri ovog glazbenog opusa definitivno nedostaje u gradu i nadamo se da će postati tradicija u Zagrebu.

 

Piše M.T Foto Boris Mataković

About The Author

Related posts