Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jay Z progovorio o svađi s Kanye Westom i otkrio što se zapravo dogodilo

jay z i kanye west

Jay Z i Kanye West bili su dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri. No sve se promijenilo kada je Kanye na jednom koncertu prošle godine izvrijeđao i Jay Z-ja i njegovu suprugu Beyonce

Hip hop zvijezda kaže da je Kanye prešao granicu kada je u jednom od svojih govora na koncertu počeo spominjati njegovu obitelj.

“Ne možeš moju suprugu i djecu uvlačiti u to. To me stvarno povrijedilo. Kanye je moj mlađi brat, pričao je sto puta o meni. I puno ozbiljnije stvari smo prebrodili. Ali sada je u to uvukao moju obitelj i to je stvarni problem. I on zna da je to problem”, izjavio je Jay Z.

Reperi su bili jako dobri prijatelji, a onda je Kanye u svom monologu na koncertu u Sacramentu prošle godine prozvao i Jay Z-ja i Beyonce.

“Povrijedila si me, Beyonce. Jer sam čuo da ne želiš nastupati na dodjeli MTV-jevih nagrada ako ne osvojiš nagradu za Video godine umjesto mene. Ne pukušavam uvijediti Beyonce, ona je super. Taylor Swift je super. Svi smo mi super, jednaki smo. Ali ponekad previše kalkuliramo samo kako bi dobili. Jay Z – nazovi me, brate. Znam da imaš ubojice, ne šalji ih na mene. Još uvijek me nisi nazvao. Nazovi me! Razgovaraj sa mnom kao muškarac”, rekao je tada Kanye.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts