Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

James Bond treba pomoćnika za seks? Slavni tajni agent dobiva stručnjaka za škakljive scene!

Novi James Bond donosi i novosti: Daniel Craig i Ana De Armas na setu će imati i pomoćnika za intimne scene.

James Bond kroz duga je desetljeća svog postojanja doživio mnoge sadržajne i stilske promjene, no sada dobiva i dodatak setu koji filmovima o ovom špijunskom junaku prije nije trebao – pomoćnika za intimne scene.

Snimanje 25. po redu nastavka o poznatom zavodniku i tajnom agentu Jamesu Bondu ovog će puta ugostiti i posebnu osobu koja će glumce savjetovati kako pristupiti snimanju škakljivih scena seksa.

Ana de Armas ss
image-163322

Glavni glumci novog nastavka Daniel Craig (51) i Ana De Armas (31) tako će prilikom snimanja golišavih scena imati i stručnu osobu koja će im pomagati u tome da sve izgleda što uvjerljivije, ali i da se sami glumci osjećaju što opuštenije na setu.

S obzirom na pokret #MeToo zbog kojeg su mnoge slavne dame progovorile o seksualnom zlostavljanju kojem su se našle izložene u holivudskim krugovima, ovakve mjere opreza i želja da se producenti ograde od neugodnih situacija postaju sve učestalije.

james bond
image-163323

“Sve se pomnije i pažljivije snima i svim se silama žele osigurati da zvijezde na setu dobiju svu podršku i potporu koju trebaju, pa čak i kada su u pitanju ponekad riskantne scene seksa”, otkrio je izvor blizak filmskom setu.

Samo jedno je sigurno – James Bond će sada još uvjerljivije znati obaviti posao.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts