Rujan 22, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

James Blunt singlom “Cold” najavio novi album

James Blunt

Popularni britanski kantautor nakratko se povukao sa scene, no sada se vraća na velika vrata najavom svog šestog studijskog albuma “Once Upon a Mind”. James Blunt obećao je da će dugo očekivani album biti najiskreniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri, a najavio ga je emotivnom baladom “Cold” koja je danas predstavljena zanimljivim videospotom.

Déjà vu trenutak koji se javlja gledanjem novog uratka redatelja Caluma Macdiarmida proizlazi iz činjenice da novi videospot doslovno zrcali poznatu video priču globalnog glazbenog klasika i Bluntovog debitantskog singla “You’re Beautiful” objavljenog 2004. Petnaest godina nakon hrabrog skoka s litice, nešto zreliji i pametniji James Blunt nalazi se na istoj obali, u istoj odjeći i upušta se u nove dramatične pothvate penjanja po klisuri bez kaskadera odajući pritom počast poznatom videospotu brojnim skrivenim detaljima koje će prepoznati svi njegovi vjerni obožavatelji.

“Jednom davno bacio sam se s litice. Petnaest godina kasnije došli smo do novog poglavlja”, u svom stilu našalio se James Blunt.

Najavni singl, prema Bluntovim riječima, metafora je svega što je pjevač doživio u svom životu. U istom tonu bit će i ostale pjesme na albumu koji će 25. listopada objaviti Atlantic Records i koji će hrvatskoj publici biti dostupan preko diskografske kuće Dancing Bear. Na novom albumu James Blunt surađivao je s brojnim producentima, među kojima su Steve Robson, Jimmy Hogarth i tim TMS-a, koji su jedanaest klasičnih ljubavnih pjesama ogrnuli novom svježinom.

“Svaka pjesma na novom albumu predstavlja nešto što trenutačno prolazim ili sam nedavno doživio. To su vrlo osobne stvar i ponosan sam što ih mogu podijeliti s publikom”, dodao je Blunt.

Nove pjesme predstavit će na europskoj turneji koja ga dovodi i u naše susjedstvo, a točne datume nastupa možete pronaći na službenoj web stranici: https://www.jamesblunt.com/

James Blunt
image-171452

Debitantski album Jamesa Blunta “Back To Bedlam” svrstava se u glazbene klasike što potvrđuje i podatak da je album postigao deseterostruku platinastu nakladu u Velikoj Britaniji. Album je objavljen 2004., a nakon što je sljedeće godine singl “You’re Beautiful” osvojio svijet, britanski kantautor postao je jedan od najtraženijih izvođača i u kratkom periodu prodao preko 23 milijuna nosača zvuka.

Izvor V.B Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts