Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jagoda Kumrić komentirala strastvene scene koje je snimala sa Slavkom Sobinom

Jagoda Kumric_SBP

Glumica Jagoda Kumrić koja je u domaćoj dramskoj seriji ”Drugo ime ljubavi” utjelovila snalažljivu i upornu novinarku Irenu Novosel u Nova buzz videu prisjetila se scena sa snimanja serija te ih prokomentirala. ”Neugodno mi je ovo gledati. Sramota me. Što ako mi ovo baba vidi? Rekla bi moja baba ‘dobro se valjaš’. Tako se kod nas kaže. Irena i Igor su jedan vatreni par, jako su strastveni. Neugodno mi je, zacrvenila sam se”, rekla je za vruću ljubavnu scenu koju je snimila s kolegom Slavkom Sobinom.

Kojih se scena iz popularne serije Nove TV još Jagoda prisjetila pogledajte u video:

 

 

U sljedećoj epizodi pogledajte kako će Irena pomoći Tamari da uništi Karla, dok Igor pokušava izbaviti Lolu iz nevolje u kojoj se našla. Nada preseli u motel gdje bezuspješno pokušava dobiti Igora i Lolu kako bi im rekla za svoje otkriće. Lola je slomljena saznanjem da je Mak mrtav, a Igor je bezuspješno pokušava motivirati na bijeg.

Svi su šokirani saznanjem o lešu nađenom u Kneževu Dolu. Miro je izvan sebe, a na policiji se slama i preko lančića pronađenog pored kostura, potvrđuje da je riječ o njegovu bratu Darku.

Julija šalje Branka da sazna što se događa te shvaća da je otkriven identitet pronađenog tijela. Saša od privatnog detektiva dobiva adresu na kojoj su Igor i Lola, ali ne zna da detektiv surađuje s Borutom. Nakon što je Nadi prijetila pištoljem, zgrožena svojim postupcima Karmela ozbiljno razmišlja o razvodu.

 

Zbivanja s omiljenim junacima domaće dramske serije ”Drugo ime ljubavi” pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts