Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jacques Houdek jedan je od mentora najljepšega glasa Hrvatske

a

Jedan od najsnažnijih vokala hrvatske glazbene scene, Jacques Houdek, vraća se na scenu kao mentor „The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske“.

Jacquesove vokalne sposobnosti od početka karijere 2000. godine donijele su mu brojne nagrade te iznimno uspješnu suradnju s nizom hrvatskih glazbenika u različitim žanrovima. “Danas se vraćam na scenu na najbolji mogući način, u ulozi mentora u showu ‘The Voice’ HRT-a, koji savršeno odgovara mom karakteru, umjetničkoj iskri i vokalnim kompetencijama. Na putu glazbenih ideala koje sam uvijek vjerodostojno i bezuvjetno slijedio jedva čekam biti mentor sjajnim novim pjevačicama i pjevačima.“, izjavio je Jacques.

Houdek se tako pridružio Indiri Levak i Ivanu Dečaku, a tko je četvrti mentor ovoga multimedijskog projekta HRT-a javnost će doznati sutra. Mentori „The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske“ vodit će timove odabranih kandidata do konačnoga izbora.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada, a predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave, mentori će prvi puta vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih isključivo na temelju vokalnih sposobnosti. Naime, mentori ih na audiciji ne mogu vidjeti, jer sjede u posebnim stolicama, kandidatima okrenuti leđima pa nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskoga nastupa. Pritiskom na tipku „Moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom im se trenutku stolac automatski zaokrene i tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora će tako odabrati najbolje glasove u svoje ekipe i poučavati ih zajedno s glazbenim stručnjacima. Upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na internetskoj stranici voice.hrt.hr.

„The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ natjecateljski je glazbeni šou nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of…  u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale taj show.

 

 

 

Piše: I.H.|Foto: facebook

About The Author

Related posts