Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izvrijeđali Kim zbog shakeova za mršavljenje: ‘Kako si uopće ustala s wc školjke’?

kim kardashian ss

Fanovi nisu podržali ovaj način mršavljenja. Smatraju da su za Kimin izgled zaslužne operacije

Kim Kardashian je još jednom pogriješila kada je riječ o promoviranju proizvoda na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu je objavila fotku na kojoj reklamira shakeove koji funkcioniraju kao zamjena za obrok.

Oni navodno pomažu u “kreiranju” ravnog trbuha, a fanovi su je napali jer je riječ o laksativima i proizvodima koji nisu dobri za zdravlje. “Čudi me što si se uspjela ustati s wc školjke kako bi se uslikala. Nitko ne želi gubiti kilograme uz pomoć laksativa. Sam naziv kaže – zamjena za obroke”, napisao je jedan ljutiti korisnik.

kim kardashian inst ss
image-151733

“Ovo je odvratno. Tvoj ravan trbuh nema veze s shakeovima već s treninzima i operacijama“, napisao je drugi. “Bolje bi bilo da reklamiras svoje operacije umjesto shakeova”, dodao je treći.

kourtney kardashian inst ss
image-151734

No, kako ne bi sva paljba bila usmjerena na Kim, Kourtney je također objavila fotku u donjem rublju na kojoj reklamira jednake shakeove za mršavljenje. Ni nju nisu poštedili loših komentara pa su fanovi pisali kako je Kourt ionako već mršava i da je reklamiranje tih proizvoda krivo na mnogo načina.

Izvor: RTL Foto Screenshot

About The Author

Related posts