Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izvanredan britanski glumački dvojac izveo cabaret za pamćenje

Cabaret Songs for Lovers SBP_

Popularni britanski glazbeni dvojac Sarah – Louise Young, glumica, spisateljica i cabaret izvođačica te pijanist Michael Roulston vrlo su vješto preuzeli jednu od najpopularnijih scenskih kulisa, dubrovačku Midsummer scene festivalsku pozornicu te u okruženju Kneževog dvora mnogobrojnoj publici predstavili uzbudljiv cabaret naziva Songs for Lovers (and Other Idiots), ili u prijevoduPjesme za zaljubljene (i ostale maloumnike).

Cabaret Songs for Lovers SBP_
image-167113

Cabaret Songs for Lovers SBP_
image-167114

Publika je uživala u songovima koji govore o različitim vezama i upoznavanjima, te različitim situacijama u kojima se nađu ljudi zaneseni i zasljepljeni ljubavlju.

Cabaret Songs for Lovers SBP_
image-167115

Sarah – Louise i Michael dobitnici su mnogih prestižnih nagrada te rado viđeni gosti na najpoznatijim svjetskim cabaret pozornicama kao što su Café de Paris, Hippodrome Theatre i The Elgar Room u Royal Albert Hallu. Nakon sezone provedene u New Yorku, kao dio popularnog Brits off Broadwaybritkim i satiričnim stihovima dočarali su kako iz ljubavi i zaljubljenosti svi mi postajemo šašavi avanturisti. Osim što su podijelili ljubavne uspone i padove, nasmijali su publiku svojim duhovitim viđenjem dijeljenja života s voljenom osobom ili bez nje. Ovacije koje su se širile prekrasnim Kneževim dvorom potvrdile su fantastičnost ove nesvakidašnje izvedbe.

Cabaret Songs for Lovers SBP_
image-167116

Šesto te ujedno i sadržajno najbogatije izdanje Midsummer scene festivala završava se večeras s početkom u 21:30 sati premijernom izvedbom predstave Uncle Maroye Re-examined na engleskom jeziku, u režiji Paola Tišlajrića, a u koprodukciji Midsummer Scene-a, Doma Marina Držića i Kazališta Marina Držića o Dundu Maroju, baziranom na najizvođenijem i najpopularnijem djelu najvećeg hrvatskog komediografa Marina Držića.  Ulaz na predstavu Uncle Maroye Re-examined je slobodan.

Cabaret Songs for Lovers SBP_
image-167117

Midsummer Scene festival projekt je TZ grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events, Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions, London.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts