Ožujak 21, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izraženi minimalizam H&M Studio S/S 2018. kolekcije na pariškom Tjednu mode

H&M

28. veljače H&M Studio predstavio je svoju S/S 2018. kolekciju u formatu „See Now, Buy Now” tijekom Paris Fashion Week-a. Kolekcija je nadahnuta urbanom gracioznosti i tipičnim japanskim minimalizmom. Za potrebe tog događanja prostori Musée des Arts Décoratifs pretvoreni su u suvremenu viziju tradicionalnog japanskog interijera, s ikonskim tatami podlogama i prelijepim ikebana aranžmanima. Među uzvanicima su bili i Naomie Harris, Alexa Chung i Joan Smalls, koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj japanskoj večeri nakon koje se revija počela odvijati u pravome labirintu koji su tvorili prolazi među stolovima.

Alexa Chung
image-122255

Alexa Chung

H&M Studio kolekcijom prevladavaju jasne siluete, opušteno ozračje i upečatljivi apstraktni uzorci za koje je kao nadahnuće poslužio tradicionalni japanski sustav pisanja. Uravnoteženost između minimalističkog dizajna, izraženih boja i pokreta postignuta je pomoću lepršavih tkanina, zanimljivih pletiva i krojeva karakterističnih za radnu odjeću. Modnu reviju je nosila raznolika i zanimljiva postava supermodela i novih lica, uključujući i Adwoa Aboah, Amber Valletta, Grace Elisabeth i Edie Campbell. Neposredno nakon revije, plesna skupina Strawhatz        zapalila je pozornicu svojom kinetičkom izvedbom za 200 prisutnih uzvanika.

Strawhatz
image-122256

Strawhatz

„Bilo je jako uzbudljivo vidjeti naše fantastične kombinacije uzoraka i boja, pravilnih i čistih linija nadahnutih tradicionalnim japanskim dizajnom. Zajedno s izvorno uređenim ambijentom, posebnom dekoracijom stolova, zanimljivim dodatnim ukrasima i drugim detaljima, osjećala se snažna prisutnost gracioznosti i ljepote, stoga jedva čekamo vidjeti kako će naši kupci širom svijeta stilizirati svoje omiljene artikle,” ističe Pernilla Wohlfahrt, H&M-ova voditeljica dizajna.

H&M Studio je ključna sezonska kolekcija H&M-a, na kojoj radi zaseban tim dizajnera. Ženska i muška kolekcija odjeće, predstavljene na modnoj pisti, puštene su u online prodaju izravno nakon održavanja revije i bit će dostupne u trgovinama širom svijeta od danas, 1. ožujka ove godine.

Piše D.T. Foto H&M

About The Author

Related posts