Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izjavama o majci šokirala je javnost, a zbog brojnih kritika glumica je postala golišava buntovnica

Ariel Winter ss

Američka glumica Ariel Winter proslavila se u hit-seriji ” Moderna obitelj”, a medijsku pažnju privukla je i burnim privatnim životom.

Sve je počelo kada je u medijima otvoreno progovorila o tome kako ju je majka Crystal maltretirala tjerajući ju da se bavi glumom, kao i njezinu stariju sestru Shanelle. Zbog toga je ona 2012. godine podnijela zahtjev za to da joj sestra postane skrbnica.

“Ljudi su mislili da imam 24 godine kada sam imala tek 12 jer me mama tako odijevala i šminkala. Da sam u tom trenutku trebala biti gola na ekranima zbog neke scene, moja majka sigurno bi pristala”, rekla je Ariel jednom prilikom te šokirala javnost.

Ariel Winter
image-182703

Sa svega 17 godina glumica se podvrgnula operaciji smanjenja grudi. Naime, njezine prave veličine F zadavale su joj brojne psihičke i fizičke probleme, a pogađate tko joj tada jedini u obitelji nije dao podršku za operaciju? Glumica i njezina majka zato već godinama ne razgovaraju.

Zatim su na red došle brojne golišave i provokativne fotografije kojima je glumica punila svoje društvene profile, a s obzirom na to koliko je mlada, ne čudi da se našla na meti kritika. U jednom trenutku 22-godišnjakinja je posrnula i tako što je drastično smršavjela, pa su se mnogi ozbiljno zabrinuli za njezino zdravlje.

Ariel Winter
image-182704

Ipak, otkad uživa u ljubavi s kolegom Lukeom Benwardom, glumica nikada nije izgledala ljepše i sretnije, no ne odustaje od provokativnih izdanja. S njim je viđena na večeri tijekom oskarovskog vikenda u Los Angelesu, a za tu je priliku izabrala prozirnu haljinu s čipkom i perjem koja nije previše toga ostavljala mašti.

Unatoč očitom smirivanju, njezin profil na Instagramu i dalje spada u kategoriju “provokativan”, pa ovo izdanje nije nikoga previše iznenadilo.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts