Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izgleda da je sad konačno: Ona već ljubi ovog ljepotana?

Emma Roberts inst

Emma Roberts i Evan Peters počeli su se viđati 2012. godine.

Više ne znamo koliko je puta ovaj par prekidao dosad.

Radi se o 28-godišnjoj holivudskoj glumici Emmi Roberts, nećakinji slavne Julije Roberts, koja je po tko zna koji put prekinula zaruke s višegodišnjim partnerom Evanom Petersom.

 

Emma Roberts inst.2
image-158342

No čini se kako je ovoga puta ozbiljna u namjeri da dotičnom više ne pruži niti jednu šansu, jer se šuška kako se počela viđati sa 6 godina starijim kolegom Garrettom Hedlundom koji je poznat i kao bivši dečko Kirsten Dunst.

 

Garret Heldlund ss
image-158343

“Emma i Garrett se poznaju već godinama, no među njima je zaiskrilo prije nekoliko tjedana”, otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail, a par je navodno viđen u Los Angelesu gdje su se držali za ruke. “Emmin i Evanov prekid nikoga nije iznenadio. Ostat će prijatelji, a i Evan je već krenuo dalje.”

Podsjetimo, bivši par počeo se viđati 2012. godine nakon što su se upoznali na setu filma “Adult World”. 2013. godine glumica je uhićena nakon burne svađe u hotelu tijekom koje je partnera ostavila krvavog nosa, no njezin glasnogovornik tada je izjavio kako je sve bio nesporazum te je glumica brzo puštena na slobodu.

Kasnije 2013. godine par se zaručio, no 2015. godine uslijedio je prekid. 2016. godine duo je obnovio vezu, no bolje upućeniji izvori tvrde kako se par stalno svađao, rastajao pa mirio, pa je možda i bolje da su napokon odlučili krenuti svatko svojim putem.

Osim ako ponovno ne nađu način da se vrate jedno drugome…

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts