Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izašao prvi trailer filma Ubojstvo u Orient Expressu

Ubojstvo u Orient Expressu

All-star glumačka postava u novoj adaptaciji klasika Agathe Christie

Raskošna vožnja vlakom kroz Europu brzo se pretvara u uzbudljiv misterij koji uključuje trinaest stranaca, jedno ubojstvo, a svi su osumnjičeni.

Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, između Vinkovaca i Slavonskog Broda. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu.

Ubojstvo u Orient Expressu
image-96361

 

Ubojstvo u Orient Expressu
image-96362

U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku. Žrtvina kriminalna prošlost otkriva jasan motiv, čak i opravdanje za ubojstvo, ali tko je ubojica?  Hercule Poirot krenuo je u bitku s vremenom da riješi zagonetku prije nego što ubojica ponovno napadne.

Ubojstvo u Orient Expressu
image-96363

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Josh Gad, Olivia Colman, Daisy Ridley  i sam redatelj Kenneth Branagh kao slavni Hercule Poirot, samo su dio odlične glumačke postave koja čini ovaj film najiščekivanijim krimićem godine.

Ubojstvo u Orient Expressu
image-96364

Napeta adaptacija jedne od omiljenih krimi romana najpoznatije spisateljice žanra Agathe Christie – Ubojstvo u Orient Expressu, u distribuciji Blitza, možete pogledati ovog studenog u svim kinima.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts