Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Izabrana pobjednica prvog hrvatskog makeup challengea

Maja Galba_Lucija Gorički

Avon makeup izazov, kojeg su prihvatile poznate hrvatske beauty blogerice, stigao je do finala i dobio svoju prvu pobjednicu – Luciju Gorički. Veliko finale jedinog blogerskog video makeup challengea u Hrvatskoj, koji je pobudio zavidan interes zaljubljenika u šminku i video izričaj, u Galeriji Oris okupio je brojne goste i sve one koji su u neizvjesnosti čekali live finale i šestominutno beauty nadmetanje finalistica Lucije Gorički (Lux Lucis) i Maje Galbe (Dash of Blue).

Finalistice Avon makeup challengea
image-121459

Finalistice Avon makeup challengea

 

AvonMakeUpChallenge(5)
image-121460

Iva Šulentić

 

Da se uz pomoć maskare, kista za rumenilo i ruža može svladati svaki izazov, finalistice su dokazale na druženju ususret Valentinovu, koje su posjetili i brojni poznati: Iva Šulentić, Ana Maras Harmander, Kristina Šalinović, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Andrijana Subotić Pjajčik, Lea Mijatović, Lara Antić i drugi.
Avon kao jedan od najpoznatijih beauty brandova svoje obožavateljice iznenadio je s prvim ružem na tržištu koji sadrži i primer, uz dvostruku pigmentaciju sa snažnijom prekrivnom moći u samo jednom potezu. Da su lijepe usne „točka na i“ svakog uspješnog beauty looka pokazale su u svom duelu i finalistice makeup izazova, koje su koristile upravo Mark Epic Lip ruževe, ali se oduševile i još jednim novitetom iz Avonove palete proizvoda. Nova mirisna priča u suradnji s poznatom glumicom Evom Mendes zove se Eve Discovery i dolazi u obliku dva nova parfema EVE Confidence i EVE Alluring koji će postati idealni saveznici svake žene, jer su kreirani tako da se prilagode njezinim trenucima, njezinim životnim pričama.

 


„Život je kolekcija priča. Kaže i naša EVE Discovery mirisna kolekcija, a potvrđuje i upravo ova večer iza nas. Divno je bilo proglasiti pobjednicu izazova. Čestitam Luciji, jer je kroz niz pobjeda došla do finala i stvarno dokazala da voli što radi, a mi se veselimo svakom njenom novom videu. Želim da svaka od nas nauči uživati u trenutku i čuvati svoje priče iz života kao dragocjenost koja jesu. Avon će svakako sačuvati ovo LIVE finale prvog blogerskog video izazova kao posebnu priču u životu branda. I nastaviti s novostima i iznenađenjima i dalje“, kazala je Lucija Josipović, voditeljica oglašavanja i odnosa s javnošću Avona.

 

Maja Galba_Lucija Josipović_Lucija Gorički
image-121461

Maja Galba, Lucija Josipović i Lucija Gorički

 

Poznati beauty brand zadnje je dvije godine bio izabran za top brand u kategoriji suradnje s blogerima i influencerima stoga ne čudi da su odlučili testirati make up vještine osam hrvatskih beauty blogerica. Izazov koji je imao tri kruga natjecanja, na veoma zanimljiv i zabavan način s izazovima i smicalicama, provjerio je znanje blogerica i u četiri mjeseca osvojio brojnu publiku te dosegom iznad 100.000 pregleda postao i hit na društvenim mrežama. U susret Valentinovu, nakon što je blogerice iz kruga u krug ocjenjivala viralna zajednica, finalni beauty look Love is in the air sinoć je na posebno svečanom Avon događaju ocijenio stručni žiri.

 

Martina Družinec_Andrijana Subotić Pjajčik_Martina Požgaj_Lucija Josipović
image-121462

Martina Družinec, Andrijana Subotić Pjajčik, Martina Požgaj i Lucija Josipović

 

 

Dva polufinalna izazova Avon makeup challengea možete pogledati na linkovima:
Ida Tomašković vc. Lucija Gorički

 

Maja Galba vs. Silvija Imbrišak

 

About The Author

Related posts