Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ivica Kostelić i njegova supruga Elina očekuju bliznakinje

ivica i elin kostelić

Najpoznatiji hrvatski skijaš Ivica Kostelić (39) nedavno je otkrio da sa suprugom Elin čeka bliznakinje. Uz sinove Ivana (5) i Leona (3), ova četveročlana obitelj u ožujku će postati bogatija za dvije djevojčice.

– Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje. Tim više što sa suprugine strane, a kažu da blizanci dolaze po ženinoj genetskoj liniji, blizanaca nije bilo – ispričao je Kostelić za hrvatske medije.

S obzirom na to da je cijeli život bio u sportu i sam skijaš, volio bi da se njegova djeca bave nečim, no objasnio je kako ih neće prisiljavati.

– Trudim se da ne budem neki bolesno ambiciozan roditelj koji će tjerati djecu da budu ono što sam si ja zamislio da bi oni trebali biti. Ja ću ih sigurno usmjeravati u sport, a hoće li oni biti vrhunski sportaši, ovisit će o njihovim predispozicijama. Meni bi najveće zadovoljstvo bilo da oni sa zadovoljstvom rade ono za što su se sami odlučili – zaključio je Kostelić, koji se s Elin upoznao 2006. godine na ledenjaku ”Hintertuxer” u Austriji.

Par se vjenčao 2014. godine, a uprkos tome što Elin priča hrvatski, radi na tome da djeca pričaju i s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njen maternji jezik.

 

 

Ivica Kostelić Foto:Igor Šoban
image-174521

 

 

 

Izvor Avaz.ba Foto:Igor Šoban

About The Author

Related posts