Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ivana Mišerić nova voditeljica glazbene emisije PopRock.hr

ivana mišerić foto izvan fokusa

Jedna od najpopularnijih radijskih voditeljica Ivana Mišerić novo je lice glazbene emisije PopRock.hr.

Simpatična voditeljica odlično se snašla u novoj ulozi: “Super, nove stvari, pričamo o glazbi, pun studio ljudi… to volim! Teška sam inače za televiziju jer je skroz drugačija od radija koji mi je postao prirodno okruženje, zato mi je ovo veliki izazov i gušt. PopRock.hr je već uhodana priča, za mene nova avantura u kojoj se osjećam jako dobro, vesele me gosti, opušteni razgovori i smijeh. Toga će biti sigurno.”

Ivana Mišerić javnosti je poznata kao radijska voditeljica jutarnjih emisija, prvotno na Anteni Zagreb, a nakon toga od 2013. vodi svoj jutarnji show na Otvorenom radiju. Iako je svoju karijeru počela graditi na televiziji, prevladala je ljubav prema radiju, no sada ćemo je imati prilike ponovno vidjeti na malim ekranima.

U emisiji PopRock.hr gostuju mnogi etablirani, ali i novi glazbenici hrvatske glazbene scene, a lijepu voditeljicu  zaraznog osmijeha možete gledati radnim danima u emisiji PopRock.hr u 19:30 sati na Drugome programu Hrvatske televizije, gdje će voditi intervjue s poznatim glazbenim imenima naše scene.

U ovom tjednu u emisiji Poprock.hr gostuju: Dubravko Đuričić (Republika), Mrle (Let3), Šomi i Đimi (Neki to vole vruće), Krešimir Oreški (Kries) i Matt Shaft.
Piše D.T. Foto Izvan Fokusa

About The Author

Related posts