Siječanj 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ivana Kovač u novom spotu za pjesmu ‘Srećo i tugo’!

Ivana Kovač

Ivana Kovač se pjesmom ‘Srećo i tugo’ vratila na Splitski festival nakon tri godine, a sada predstavlja i spot koji je snimila u Solarisu i na Jadriji!

Povodom izlaska spota Ivana je rekla – Spot je režirao Željko Petreš, a snimili smo ga Dalmatinskom selu u hotelu Solaris i na Jadriji kraj Šibenika. Najbrže snimljen spot do sada i po meni sigurno jedan od najljepših. Za stajling se pobrinuo Zoran Aragović sa svojom posebno veselom kreacijom koja se odlično stopila sa scenom. Dugo nisam snimila spot, tako da se posebno veselim što je ovaj ugledao svjetlo dana.

2
image-134152

Ivana Kovač se vratila na Splitski festival nakon tri godine s pjesmom ‘Srećo i tugo‘, čiju glazbu i aranžman potpisuje Fedor Boić, a tekst Nenad Ninčević. Radi se o pjesmi pjevne melodije, a ulazi u uho već nakon prvog slušanja!

Ovo je moja prva suradnja s Fedorom kao autorom pjesme, do sada smo surađivali kada je bio autor aranžmana i ova verzije suradnje me jako veseli. Pjesma je baš po mom receptu kakvog volim – pozitivna, lipa, pjevna melodija s lipim tekstom i ulazi u uho nakon provg slušanja.  – kazala je Ivana ususret izlasku pjesme.

3
image-134153

Ivana dane provodi u društvu kćerkice Elene koju je rodila prošle godine, a koncertima se vratila tri mjeseca nakon poroda – Moram priznati da mi je pozornica itekako nedostajala. Baš sam se zaželjela nastupa. Zato je, vjerojatno, i trema bila žestoko prisutna. Tek sam tada shvatila da taj posao ne bih mijenjala ni za što na svijetu. Ako ga uopće mogu nazvati poslom. Pjevanje je za mene, prije svega, gušt.

U ljetnim mjesecima Ivana će održati nekoliko koncerata u Sloveniji, te na Korčuli, Pašmanu, Slanom itd. Svi termini nastupa mogu se pratiti na Ivaninim društvenim mrežama.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts