Srpanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin

ivan_zak_arena_varazdin_7_foto_by_mario_drausnik

Tjednima uoči Valentinova i velikog koncerta u Varaždinu, Ivan Zak je najavljivao istinski glazbeni spektakl i svoje je obećanje, naravno, ispunio.

Arena u Varaždinu uživala je u posebnom koncertu glazbenika koji lakoćom niže hitove i puni najveće dvorane.

Zaljubljene, ali i sve one koji će to tek postati, Ivan Zak je raspjevao od prve do posljednje minute nastupa, a osmijesi na licima zadovoljne publike dovoljno govore o atmosferi koju je stvorio.

Tijekom gotovo trosatnog nastupa, Ivan je obožavatelje častio svojim najvećim hitovima, od predivnih balada, do novog ‘moćnijeg’ zvuka kojem teži u aktualnim pjesmama. Osim u Ivanovim hitovima publika je imala prigodu uživati i najvećim hitovima Begina, koji su mu se kao gosti pridružili u ovoj posebnoj noći.

Arena Varaždin bila je ujedno i savršeno mjesto za premijernu live izvedbu nove pjesme ‘Mala princeza‘, koja je u kratkom roku oduševila eter, a upravo je njome Ivan započeo druženje s varaždinskom publikom.

‘Moj koncert u Areni Varaždin bio je odlična sinergija dobre glazbe i najbolje publike! Hvala svim mojim fanovima koji su mi se pridružili u ovoj glazbenoj varaždinskoj noći, mojim gostima Beginima, kao i svima ostalima koji su me podržali i pobrinuli se da ovaj koncert bude ba kakav je i bio – fantastičan!’, istaknuo je po završetku koncerta vidno oduševljeni Ivan.

Sve ovo bio je nastavak odlične priče započete nezaboravnim koncertom u Areni Zagreb, a kako je Ivan sam najavio, na ovome ne misli stati.

Uostalom kakvo je sve skupa izgledalo, najbolje da pogledate u fotogaleriji.

Piše D.T.  Foto Mario Draušnik

About The Author

Related posts