Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ivan Zak gost Tonyju Cetinskom na koncertu u Križankama

Ivan Zak Tony Cetinski

Poznato je, kako je koncertna turneja #samoljubav, Tonyja Cetinskog izašla iz regionalnih okvira i postala svjetska. Ništa čudno, reklo bi se, kada je zajedno sa svojim bendom, ovu glazbenu priču podignuo, na do sada neviđenu razinu.

Tony Cetinski  SBP
image-171574

Zanos, emocije, energija i atmosfera, u svakom novom gradu, najbolje opisuju, zašto je Tony sve ove godine u vrhu.

#samoljubav za tjedan dana, četvrtak 19.09od 21h, dobiva zasluženi nastavak. Novi koncert i glazbeni doživljaj, pod nazivom Tony i prijatelji, zakazan vam je u legendarnim Križankama, u Ljubljani!

Uvijek promišljajući, ali i radeći na sebi, da bude bolji i zabavniji, Tony je uz već najavljenu gošću Ninu Badrić, ovoga puta pozvao i jednog posebnog gosta.

Riječ je o njegovom prijatelju, ali prije svega odličnom glazbeniku, te jednom od najslušanijih i najtraženijih kantautora, Ivanu Zaku.

Ivan Zak SBP
image-171575

Glazbeno zadovoljstvo, koje će vam ovaj dvojac priuštiti sa pozornice u Križankama, vrlo je lako zamisliti. Ime Ivana Zaka, godinama je jamac odličnih koncerata. Njegove pjesme, redom su hitovi, koji mjesecima vladaju radijskim i televizijskim eterima, te top listama, a nagrade struke i publike, teško je i pobrojati.

Sve u svemu, Ivan će uz Ninu Badrić, na najljepši mogući način, uveličati ovaj po svemu jedinstveni koncertni doživljaj.

I ovim izborom prijatelja, Tony je po tko zna, koji put pokazao kako mu je sreća dijeliti pozornicu sa kolegama, a zadovoljna i nasmijana lica fanova, najveća su mu nagrada svih ovih godina.

Ne propustite stoga još jedan glazbeni spektakl u sklopu koncertne turneje #samoljubav, jer Tony Cetinski, Nina Badrić i Ivan Zak, svaki na svoj način garantiraju vam nezaboravan doživljaj u Križankama, Ljubljani, 19.09. od 21h.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts