Kolovoz 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Irina Shayk: Ako je žena u drugom stanju, ne znači da treba nositi samo široke haljine

Irina Shayk Instagram

Manekenka Irina Shayk u javnosti rijetko otkriva stvari iz privatnog života, ali ističe kako njen partner Bradley Cooper zna na koji način da joj ugodi i da ulogu glave obitelji u potpunosti preuzme u svoje ruke. Iako je u svijetu trend da javne ličnosti gotovo svakodnevno u javnost iznose detalje iz svog privatnog života, Irina se trudi da upravo te stvari trebaju ostati u “četiri zida”, i da svako, ma ko god to bio, ukoliko zaista želi, može to ostvariti.

 

Bradley Cooper i Irina Shayk ss
image-154539

 

” Imam mnogo prijatelja koje detalje iz privatnog života javno dijele na društvenim mrežama. Zbog toga im se divim i smatram kako je to pitanje osobnog izbora ”, rekla je prelijepa manekenka koja dodaje kako nikada nije žalila zbog toga što se o njenom životu zna veoma malo, ali dodaje, da javne ličnosti koje na takav način grade svoj imidž, nerijetko ostaju bez privatnosti, a često i bez svojih partnera.

 

Irina Shayk screenshot
image-154540

 

” Zato se i zove privatan život jer se odnosi na vas i vašu obitelj. Sretna sam zbog svoje odluke ”, ističe Irina.

Ona se osvrnula i na jednu situaciju kada joj je njen dobar prijatelj sugerirao da ne bi trebala nositi izazovnu garderobu jer je ona sad majka. Irina mu je odgovorila kako činjenica da je majka, ne znači da treba da se zatvori u svoj dom i po cijeli dan nosi dugačke haljine.

 

Izvor Azra.ba foto Instagram/Screenshot

About The Author

Related posts