Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Irina Culinovic vodit ce kandidate do njihove odabranice

Irina Culinovic_SBP

Nova sezona hit showa Ženim sina? uskoro počinje s emitiranjem na Novoj TV, a u voditeljskoj ulozi i u trećoj sezoni gledat ćemo Irinu Čulinović, koja najavljuje najzabavniju sezonu do sada.

 

Irina Culinovic_SBP
image-184830

”Treća sezona Ženim sina? iz perspektive nas koji smo je radili je daleko najzanimljivija i najzabavnija sezona do sad! Zasigurno je to zbog kandidata koji su svatko za sebe neobično posebni. Svake godine priželjkujemo više iskrenosti, zainteresiranosti kandidata u želji za pronalaskom prave osobe za sebe, a ova sezona donosi i više od toga. Jedan je romantik, drugi cooler, treći osobenjak, a četvrtog nismo uspjeli dešifrirati” otkrila je Irina te zaključila:

”Osobno, obožavam ekipu koja stoji iza ovog projekta, uživala sam u profesionalnosti i jasnoj viziji koju su imali i želim svima koji rade televizijske projekte iskustvo s takvim ljudima”

Irina će tako iz prve ruke doznati kako se kandidati slažu s djevojkama te između koga frcaju iskre, a tko je na tankom ledu. Važni Irinini doušnici bit će sami roditelji kojima će tokom cijele avanture davati sitne, ali zanimljive zadatke koje će morati realizirati.

Irina Culinovic_SBP
image-184831

Četvero poželjnih, ali slobodnih muškaraca pod budnim oko roditelja kreću u nezaboravnu avanturu života, a kakvi izazovi ih sve očekuju na tom putu gledatelji će uskoro doznati!

 

 
Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts