Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Indira upoznala svog imitatora

colonia

“Ne trebaju nam nagrade, samo da ljude dobro rasplešemo”, poručili su Indira i Boris iz grupe Colonia, na predstavljanju nove pjesme “Tragovi” s kojom će se ove godine pojaviti na CMC festivalu u Vodicama.

Veseli dvojac gostovao je na Narodnom radiju u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’, najavivši novi album već za mjesec dana.

‘Snimali smo ga u pauzama između Voicea’, rekao je Boris, a Indira nadodala da ju je to iskustvo u potpunosti promijenilo, te da bi ga voljela ponoviti i sljedeće sezone.

Oboje su se složili da u Hrvatskoj ima malo mjesta za mlade pjevačke nade.

‘Nikad nisam razmišljala što bi bilo da sam karijeru gradila kao solo pjevačica’, rekla je Indira, koja je u eteru pozdravila sve svoje imitatore.

colonia2
image-21040

Nije niti slutila da će jednog upoznati. Kad se na vratima pojavio frizer Dino Škrtić i progovorio Indirinim glasom, poznata pjevačica nije se mogla prestati smijati.

Zajedno su otpjevali pjesmu „Tidabudibuda“.

‘Što radiš ovih dana? Dođi u studio  otpjevati sve ovo što nije Indira stigla’, poručio je Boris Đurđević imitatoru, otkrivši  da je Indira toliko zaljubljena u vježbanje da živi u teretani. I Boris i Ira su priznali da su zaljubljeni i da su među svojim supružnicima pronašli ljubavi svog života.

Piše D.T.  Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts