Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Indira se okušala u ulozi prognostičarke vremena

image001

‘Iš iš kiša’, govorila je Indira Levak dok je čitala vremensku prognozu u eteru Narodnog radija. Pjevačica grupe Colonia izrazila je želju okušati se u ulozi prognostičarke pa joj je voditelj Dalibor Petko to omogućio.

Iako je posao odradila odlično, na kraju je priznala:
‘Ne bih to mogla raditi inače. Preneozbiljna bih bila da čitam vijesti. Uvijek bih nešto malo ubacila da to uljepšam i čitala bih samo dobre vijesti’, rekla je Indira, koja je zajedno s kolegom Borisom Đurđevićem premijerno predstavila novu pjesmu s albuma ‘Feniks’, Stotine razloga, gostujući u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’.


Ira je izjavila kako svaki dan započinje treningom i da joj je suprug Miroslav rekao da ovim tempom ima izdržljivosti za odraditi tri koncerta za redom. Priznala je da ne prođe dan da mu ne kaže da ga voli.
Grupa Colonia ove će godine proslaviti dvadeset godina karijere.

image002
image-52537

‘Razgolitit ćemo naše najveće hitove i odsvirati ih na živim instrumentima. Osim takvog koncerta, napravit ćemo i jedan takav album’, otkrio je Boris, a Indira dodala ‘Daj zamisli mene kako pjevam na barskoj stolici’, smijala se energična pjevačica.


Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts