Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

I hrvatski reprezentativci jedva čekaju koncert Miše Kovača u Splitu

Miso Kovac_1

Mišo Kovač i nogometaši Hajduka, ali i hrvatske nogometne reprezentacije vole se javno. Svi, pa i hrvatski reprezentativci odbrojavaju do najvećeg koncerta godine u Splitu. Onaj Miše Kovača, pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’ u Spaladium areni 22. prosinca. Ovaj koncert o kojem bruji cijeli Split i Dalmacija jedva čekaju i izbornik Zlatko Dalić, te nogometaši Ante Rebić, Lovre Kalinić, Ivan Perišić i Nikola Vlašić. Naši reprezentativci su veliki obožavatelji Mišinih pjesama, te su se u znak podrške koncertu fotografirali s koncertnim majicama.

Zlatko Dalić
image-147380

Zlatko Dalić

Nikola Vlašić
image-147381

Nikola Vlašić

Mišo u vezi hrvatske reprezentacije dodaje: „Nisam propustio niti jednu utakmicu naših nogometaša u Rusiji. Imao sam osjećaj kao da sanjam. Oni su sve pobijedili. Protiv Francuza su izgubili zato što je sudac svirao jedanaesterac za Francusku. Nažalost, tu smo bili bespomoćni. Mora se znati da je ispao Messi i Ronaldo, dva najbolja na svijetu i da je naš Luka Modrić proglašen najboljim igračem svijeta“.

Lovre Kalinić
image-147382

Lovre Kalinić

Proteklog vikenda u Frankfurtu se održala 10. Hrvatska noć, koncertni spektakl gdje je nastupilo mnoštvo hrvatskih pjevača, ali najveće oduševljenje je nastalo kada se na pozornicu popeo Mišo Kovač. Skoro 13 000 ljudi u glas je pjevalo najveće Mišine hitove te su mnogi nakon koncerta rekli da dolaze u Split na Mišin veliki koncert.

Ivan Perišić
image-147383

Ivan Perišić

Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine. Ulaznice za koncert možete kupiti i online.

Ante Rebić
image-147384

Ante Rebić

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti- kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za ovaj koncert se prodaju veliko brzinom, stoga požurite i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts