Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Hrvatska predstavnica Lara Spajić pobijedila na svjetskom izboru modela World Top Model

World Top Model

Veliki uspjeh sedamnaestogodišnje Lare Spajić na svjetskom izboru World Top model koji se održao 17. prosinca 2016. godine u Milanu.

 

World Top Model
image-80192

 

Lara Spajić , pobjednica izbora World Top Model Croatia je među 40 finalistica iz cijeloga svijeta, pobijedila i  osvojila titulu World Top Model 2016. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200000 Eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike.

 

 

Mjesto prve pratilje osvojila djevojka, model  iz  Perua , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje.  Lara je svojim jedinstvenim pristupom, svojom izuzetnom samouvjerenošću  i samopouzdanjem ,svojim znanjem i izgledom  doslovno pomela svoju konkurenciju.   Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike.  Mjesto prve pratilje osvojila djevojka-model  iz  Perua , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje.

 

World Top Model
image-80193

 

Ovim , jednim od najvećih uspjeha Hrvatskih modela na svjetskim natjecanjima možemo biti zahvalni i UMAH Udruženju manekena Hrvatske  i Sandri Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad.2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i  uspješnom suradnjom s svim hrvatskim modnim agencijama UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

 

World Top Model
image-80194

Lara Spajić

Ovom pobjedom na svjetskom izboru , mlada Lara otvorila je vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

 

World Top Model
image-80195

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts