Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

HRT-ove zvijezde prikupile su 129.500 kuna za pomoć djeci

hrt potjera

U novogodišnjoj humanitarnoj Potjeri sudjelovala su četiri lovca, a sa suprotne strane stajali su četiri natjecatelja iz glazbeno-televizijskog svijeta. Bile su to voditeljice Martina Validžić (42) i Iva Šulentić (35), pijanist Aljoša Jurinić (29) te meteorolog Zoran Vakula (48).

Kako je pojasnio voditelj Tarik Filipović (46) sav prihod emisije, pobijedili natjecatelji ili lovci, donirat će se udruzi ‘Korak u život’. Svi kandidati bili su odlični, a gledatelji su primijetili kako su pitanja bila lakša nego inače.

– Da su ovakva pitanja uvijek, svi bi osvajali novce. Ali neka, podržavam. Ipak je cilj osvojiti novce kako bi se dali potrebitima – zaključili su.

Na društvenim mrežama oglasio se i lovac Dean Kotiga, kojeg je oduševilo humanitarno izdanje emisije.

– Nakon stotina regularnih emisija, Potjera je konačno dobila i svoje prvo celebrity izdanje: uz četiri prekrasna gosta nastupaju i sva četiri lovca. Spektakl je bio zagarantiran – napisao je.

Kandidati su prikupili 129.500 kuna. Imali su 20 koraka ispred lovca, a u ‘završnu’ potjeru’ pozvali su Moranu, koja ih ipak nije uspjela uloviti.

– Bilo je prekrasno. Hvala svima, nadam se da je ovo bila proba i da ćemo se ovako naći opet – pojasnila je Iva, dok je Zoranu Vakuli bilo žao što nije otišao na višu ponudu.

Izvor: 24sata.hr Foto HRT

About The Author

Related posts