Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Houdek šokiran nominacijama za Porin

Jacques Houdek

Višestruki dobitnik Porina Jacques Houdek svog je Porina za najboljeg novog izvođača poklonio Roku Blaževiću, još uvijek aktualnom pobjedniku Dore i hrvatskom eurovizijskom predstavniku!

Jutro nakon proglašenja službenih nominacija za ovogodišnju glazbenu nagradu PORIN, hrvatski Gospodin Glas, ne krijući svoju začuđenost objavljenim nominacijama, a posebice u nekim kategorijama, sasvim je iskreno podijelio razmišljanja na službenoj Facebook stranici sa svojim fanovima.

https://www.facebook.com/jacques.houdek/videos/812401082578515/

KRIVO MI JE DA SE POTPUNO IGNORIRA NEKE LJUDE!

Osvrnuvši se na sinoćnje nominacije, Jacques je istaknuo kako za većinu ljudi s popisa nije nikada čuo, a potvrdio je da mu to javljaju i mnoge kolege pa se s pravom, kako naglašava, pita što se tu zapravo događa. Godinama, kako ističe vrhunski glazbenik i vokalni autoritet, ovakve i slične nagrade gube na svojoj važnosti i smislu, a posebno ga zastrašuje i ljuti taj osjećaj da određeni klanovi među sobom diktiraju priču na glazbenoj sceni te tako koče istinske talente, pa najčešće i na početku njihovih glazbenih karijera. “Nagrade najčešće odlaze krivim ljudima, a to itekako prepoznaje i publika koja je, sjećamo se, u povijesti davala na snazi i važnosti ovakvim izborima koji su se vjerno pratili i iščekivali cijelu godinu!”

 

Izvor dnevnik.hr Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts