Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Horoskop savjetuje kako održati ljubavnu vezu

love-1244310_640

Ti ćeš požaliti, ja ću prežaliti. Velika je razlika između toga.

Pogledajte i utvrdite koje osobine vašeg karaktera mogu stajati na put pronalaženja idealnog partnera i očuvanja duge veze.

Ovan

Veoma tvrdoglava i samoživa priroda Ovnova često može zasmetati njegovom emotivnom partneru. Ovnovi moraju smiriti svoj ego i prestati da stavljaju sebe na prvo mesto. Moraju naučiti da je kompromis ključan ako žele dugu i stabilnu vezu.

Bik

Bikovi stalno razmišljaju o svom izgledu i previše su lijeni kada je potrebno vratiti romantiku natrag u vezu. Tvrdoglavi Bik također ima običaj da se ljuti duže vrijeme, pa se svađe još više produbljuju.

Blizanci

Ako često varate u svojim vezama, moguće je da vas ometa vaš horoskopski znak. Zabavljanje sa osobom u znaku Blizanaca može biti zbunjujuće njegovom partneru, jer se Blizanci često mijenjaju i tako mogu preplašiti svog partnera.

Rak

Rak ima običaj da previše rano u vezi pokreće temu braka i djece. Rakovi takođe imaju običaj da se previše vezuju za partnera, zbog čega mogu brzo dosaditi.

Lav

Ako ste Lav, vjerojatno se često svađate sa svojim partnerom, ali samo zato što vam je stalo. Međutim, partneru može dosaditi vaše stalno napadanje, a on to tako vidi. Lav može zauvijek ostati sam ako ne shvati da je bitnije osvojiti nečije srce, a ne  stalno tjerati po svome i svađati se.

Djevica

Djevice su previše stidljive i treba im puno vremena da nekoga pozovu na sastanak. Djevice također imaju običaj da jako brzo odustanu i nikada više ne pozovu svog partnera samo ako ih iznervira i najmanja sitnica.

Vaga

Ljubavni život Vage može da bude katastrofalan ako konstantno bira partnere koji su problematični i kojima je potrebna emotivna podrška. Zapravo, Vage nesvjesno traže ljude koji su loši po njih, onda padaju u zamku i postaju manipulativni.

Škorpion

Škoprion ima običaj da prigovara, zbog čega se veze nerijetko jako brzo prekidaju. Neki Škorpioni također vole kontrolirati svog partnera, što može biti pogubno po njihovu vezu.

Strijelac

Ako imate previsoke standarde, onda ste defintivno pravi Strijelac. Naravno da zaslužujete najbolje i ne morate da se zadovoljite bilo čim. Ali, ako odbijate svakog jer smatrate da nitko nije dovoljno dobar za vas, definitivno nije obećavajuće.

Jarac

Jarci su vrlo ljubomorni i posesivni i često sumnjaju u sebe. Nažalost, potrebno je mnogo vremena i upornosti s njima. Partner obično postaje frustriran i dosadi mu da se bori s jarčevim tradicionalnim vrijednostima.

Vodenjak

Vodenjak ima svoje mišljenje i ne boji se da ga iskaže. Ovo može biti zanimljivo na početku veze, ali će vremenom dovesti do konstantnih konflikata i na kraju pucanja veze.

Ribe

Da li još uvek žudite za bivšim? Onda ste prava Riba, kojoj je u prirodi da se žrtvuje i kaje. Nerijetko se događa i da Ribe ne žele raskinuti iako su u lošoj vezi. Ribe imaju običaj da biraju partnere kojiih iskorištavaju, zbog čega im veze pucaju.

Izvor: malihoroskop.com

 

About The Author

Related posts