Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Horoskop: Kakvi ste u braku?

wedding-1255520_640

Za Škorpiona uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku. Jarci će prvo testirati potencijalnog partnera, ali kad se odluče – to je

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne blijedi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini se problem javlja ako prosude da partneru po svojim mjerilima nisu na prvom mjestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samima daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati što poduzeti i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na što su Bikovi izuzetno osjetljivi je mogućnost bračne nevjere, pa često reagiraju posesivno.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sljedbenici društvenih normi i o svemu su spremni dogovoriti se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih obiteljskih veza. Vrlo su vrijedni u kućanskim i svim obiteljskim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje vlastite obitelji. Problem se ponekad javlja jer žele ugoditi svima oko sebe, pa tako biti savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji. Nužno je da se nauče opustiti i prepustiti partneru da ponekad odlučuje i sam se pobrine za nešto.

Lav

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele uživati u braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog vjenčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Pružat će partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionirat će ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će nerijetko partneru nametati svoja uvjerenja i stavove, osobito jer teže odnose u kojima su oni dominantni.

Djevica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivat će da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osjećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Vaga

Pripadnici ovog znaka će se u braku osjećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i “procvjetati”. No ravnoteža braka i ostalih sfera života je osjetljiva, a vrlo je važno da zadrže vlastite interese i slobodu. U ime bračnog sklada spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu puno razgovara. Iako su vrlo nježni i predani, ponekad će se duriti kako bi partner “plesao” oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

Škorpion

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos Škorpioni će uložiti sav svoj trud i vrijeme, a za to im je nužno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi raditi probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

Strijelac

Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važno da u braku budu s nekim tko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, bit će najbolji supružnici na svijetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se vjenčaju s onim s kime dijele životne stavove.

Jarac

Pripadnicima ovog znaka treba puno vremena da se uopće odluče za brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobit će dugo očekivanu nagradu. Uporni i vrijedni Jarčevi brinut će se o domu, partneru, ali i poslu jednakom mjerom, a uspješan brak vidjet će kao stvar osobnog postignuća. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivat će partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Vodenjak

Od cijelog Zodijaka, Vodenjaci su znak koji je najviše odan i vjeran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvaćanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole zapisan raspored i obaveze, inzistirat će na vlastitoj slobodi i time nesvjesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcionira, jer bez toga nikad neće biti potpuno sretni u braku.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su ugodni za suživot, a sretnici u braku s njima uživat će u obilju nježnosti, lijepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, no upravo iz toga nastaje problem. Trebaju naučiti biti sebičniji i povući granicu u ugađanju obitelji i djeci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Izvor: 24sata.hr Foto pixabay

About The Author

Related posts