Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Holivudskog šarmera nogirala 39 godina mlađa djevojka, pa otkrila bizaran razlog koji ju je natjerao na to

Meital Dohan

Glumac Al Pacino (79) prekinuo je s mlađahnom kolegicom Izraelkom Meital Dohan (40). Nagađanja o raskidu veze su počela početkom veljače kada se zvijezda “Irishmana“ na dodjeli Oscara pojavila sama.

Meital je, kako piše britanski Daily Mail, objasnila da su se ona i Pacino razišli zbog velike razlike u godinama. “Teško je biti s tako starim muškarcem, makar on bio i Al Pacino. Pokušala sam to ignorirati, ali to je istina. Jaz u godinama je težak“, rekla je glumica za magazin La’isha. No navodno je Dohan ostavila Ala nakon dvije godine veze jer nije volio trošiti novac.

Meital Dohan
image-183032

Naime, Izraelku su novinari upitali koje će skupe poklone pamtiti iz veze s Pacinom. “Kako mogu pristojno reći da nije volio trošiti novac?.. Jedino mi je kupio cvijeće“, ispričala je glumica. Meital je istaknula kako je ostala prijateljica s Alom i da joj je bila čast što je bila njegova djevojka.

Pacino je prije Dohan bio 10 godina u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Sola (43) čija je kći Camila Morrone (22) djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija (45).

Al Pacino ss
image-183033

Al je poznat kao veliki zavodnik koji je bio u vezi s brojnim kolegicama, no nikada se nije ženio. Glumac ima sina i kćer s Beverly D’Angelo (68) koja je poznata po ulozi Ellen Griswold u komediji „Godišnji odmor snova“. Oskarovac ima i kćer s učiteljicom glume Jan Tarrant.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts