Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Holivudski kralj dobrih fora urnebesnim priznanjem što radi u izolaciji nasmijao fanove

Ryan Reynolds screenshot

Holivudski glumac i miljenik pripadnica nježnijeg spola, 43-godišnji Ryan Reynolds čije objave na društvenim mrežama obaraju s nogu i nasmijavaju njegove obožavatelje do suza, pokazao je da ni u ovim teškim trenucima nije izgubio svoj dobro poznati smisao za humor.

Naime, Ryan je putem videa iz svog doma gostovao u “The Late Showu” i tom je prilikom opisao kako svakodnevica njegove obitelji izgleda ovih dana. Tako je rekao da su on i supruga Blake Lively usredotočeni na edukaciju svoje troje djece, 5-godišnje kćeri James, 3-godišnje Inez i sedmomjesečnog djeteta čiji spol i ime još nisu otkrili javnosti, ali priznao je da je sam sebi našao i dodatnu zanimaciju.

“Radimo puno stvari vezane uz školu kod kuće. Sretni smo što imamo maleni vrt kod kuće pa učimo sve o vrtlarstvu. Pokušavamo sve ovo učiniti poučnim iskustvom. Ali inače uglavnom pijem”, priznao je Ryan koji je vlasnik tvornice gina i dodao kako je sretan što sad može kod kuće raditi puno “ženskih stvari” dok mu se život ne vrati u normalu.

Ryan Reynolds insta
image-185788

“Uopće mi ne nedostaje muško društvo. Ozbiljno, volim što sam ovdje s djevojkama i volim raditi ženske poslove. Jutros smo izrađivali haljine od rupčića, što je njima bilo jako zabavno. I to je ono što radimo, razvijamo vještine koje ćemo iskoristiti u novom svijetu”, rekao je sa smiješkom.

About The Author

Related posts