Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Holivudski glumac u potrazi za igračima za svoj klub, družio se i s našim Mateom Kovačićem

Mateo Kovačić i Matthew McConaughey

Holivudski glumac Matthew McConaughey trenutno boravi Velikoj Britaniji, čime se pohvalio na društvenim mrežama, a jedna od lokacija koje je posjetio je i stadion Stamford Bridge nogometnog kluba Chelsea F.C. prilikom čega je upoznao i našeg reprezentativca Matea Kovačića koji tamo igra.

Mateo je na svom profilu na Insgramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Matthewom, a i glumac je na svom profilu objavio nekoliko fotografija i pritom otkrio koliki je zapravo nogometni fan.

Matthew McConaughey
image-179049

“18 igrača, 14 zemalja, jedna igra. Bog blagoslovio nogometnu loptu: najveći izum na svijetu”, napisao je je Matthew uz fotografije koje je objavio. Na jednoj od njih tagirao je i američki nogometni klub Austin F.C. koji će od 2021. godine igrati u MLS-u,a čiji je on suvlasnik.

Glumac je za Daily Mail potvrdio kako je došao u potragu za novim igračima i kako se nada da će dosegnuti kvalitetu europskih klubova.

Matthew McConaughey
image-179050

“Nadam se da ćemo u osam do deset godina gledati generaciju koja će zapravo biti na visokom nivou”, izjavio je uzbuđeni Matthew.

Izvor  dnevnik.hrFoto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts