Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Hoce li pobjednik prve emisije biti bolji Beyonce od dosadasnjih kandidata TLZP-a

TLZP_SBP

Gledatelji još uvijek pamte Beyonce na bini showa ”Tvoje lice zvuči poznato” kada su u nju bili transformirani kandidati prethodnih sezona, Mario Petreković, Lana Jurčević, Matko Knešaurek, Saša Lozar i Maja Bajamić. Hoće li Fabijan Pavao Medvešek, ujedno i pobjednik prve emisije šeste sezone, uspjeti podići ljestvicu i uspjeti se u potpunosti uživjeti u Beyonce, saznat ćemo ove nedjelje kada će Fabijan Pavao izvesti pjesmu ”One night only”. Ovom kandidatu to je ujedno i prva transformacija u ulogu suprotnog spola, te će biti zanimljivo vidjeti ga sa ženskim atributima i prvi put u štiklama. ”Ima tu dosta zadataka, neću reći nedostižnih, no dosta su daleki, bit će mi dosta samo ako se približim”, ususret sljedećem nastupu izjavio je Fabijan Pavao.

 

TLZP_SBP
image-184825

Siniša Ružić će gledatelje prisjetiti na film Evita, a kao Madonna će izvesti pjesmu ”Don’t cry for me Argentina”. ”Pjesma je opasna. Moram paziti na tehniku. Pjesma je navodno teška, no to nije istina, pjesma je strašno teška…”, govori Ružić.

Mario Valentić nakon Nives opet ulazi u haljinu, te ovaj put izvodi čak dvije pjesme od Doris Dragović ”Malo mi za sriću triba”, ali i ”Šakom o stol”. Koja će pjesma Mariu bolje sjesti saznat ćemo u nedjelju, no Mario poručuje: ”Moja ambicija je da to lijepo otpjevam. Htio bih da istinski uživam u pjesmi i da mi i dalje ostane lijepa, a ne da imam traume zbog nje.”

 

TLZP_SBP
image-184826

Daddy Yankeeja na binu showa dovodi Neda Parmać. Za ovaj nastup trebat će joj dosta fizičke kondicije jer je na pjesmu ”Con calma” zahtjevna koreografija, a Neda će morati naučiti i puno teksta. Lu Jakelić izvest će pjesmu ”Sing Hallelujah” od Dr.Albana. ”On je sve ono što ja ne bih htjela biti i sve ono što sam oduvijek htjela biti, u isto vrijeme – euro dance kralj i netko tko se malo čudno kreće po pozornici”, otkrila je Lu. Marina Orsag će se transformirati u Cher, a Lana Klingor Mihić dobila je duplu izvedbu pa će tako biti i Luis Fonsi, i Demi Lovato. Članica žirija Nives Celzijus će kao Shawn Mendes stati uz Marka Braića u ulozi Camile Cabello te skupa nastupiti u drugom duetu druge emisije ”Tvoje lice zvuči poznato”.

 

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts