Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

H&M ima najudobnija pletiva kao stvorena za cosy kućne outfite

moda H&M
Udobnost i funkcionalnost su nešto čemu u odijevanju gotovo uvijek težimo, stoga nije neobično da upravo takvim odjevnim predmetima dajemo prednost. Udobni pleteni komadi definitivno su jedni od najomiljenijih, a budući da idemo prema sve toplijim danima, najdraži high street brendovi ponudu su prilagodili temperaturama i dodatno nas potaknuli da što prije obnovimo postojeću kolekciju.

Udobna pletiva sinonim su za ležeran, opušten i casual stil koji uvijek iznova osvaja svojom jednostavnošću i funkcionalnošću. Tako primjerice pletiva obožavamo u dnevnim izdanjima s najdražim trapericama ili suknjama, no i u kućnim varijantama koje također vole ‘cosy vibru’. Naime, H&M je za nadolazeće dane pripremio doista divne modele pletiva za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled. Iako ih možete nositi u standardnim kombinacijama, pletiva u kućnoj varijanti pružaju neizmjernu udobnost i komfor pritom zadržavajući lijep i atraktivan izgled. Premda smo sigurni da se svi s vremena na vrijeme volimo zavući u pomalo neugledna odjeću i uživati u udobnom krevetu, jednom kada ustanemo valja se presvući jer ćete na taj način biti produktivniji i funkcionalniji što je u trenutnoj situaciji i više no potrebno.

Budući da je baš sada idealan trenutak za online shopping iz naslonjača, u nastavku smo izdvojili najljepše modele udobnih pletiva iz aktualne H&M ponude, stoga u istu što prije zavirite i garderobu upotpunite novim stylish modelima!

190 kn, 70 kn

260 kn, 70 kn

540 kn, 540 kn

150 kn, 150 kn

70 kn, 70 kn

90 kn, 180 kn

140 kn, 600 kn

70 kn, 115 kn

About The Author

Related posts