Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Hippy Garden predstavlja Pure & Natural liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda

unnamed

U zagrebačkom Botaničkom vrtu, jednoj od najljepših prirodnih zelenih oaza čija je zadaća istraživanje, uzgoj i zaštita hrvatskog autohtonog bilja, hrvatski brend Hippy Garden ekskluzivno je predstavio Pure & Natural liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu tijela s čarobnim mirisima biljaka Hrvatske.
Prva Hippy Garden linija prirodnih proizvoda za njegu tijela donosi mirise autohtonih hrvatskih biljaka maštovito upakiranih u osam proizvoda u potpunosti organskog porijekla. Hippy Garden Pure & Natural linija ispunjena je čistim biljnim sastojcima s formulom koja njeguje i štiti kožu, a nastala je zahvaljujući najnovijim dostignućima u kozmetičkoj industriji.
Korištenjem mirisne čarolije nepresušne prirode te s profinjenom, zavodljivom i tajanstvenom estetikom dizajnerica Đurđica Vorkapić stvorila je tri osebujne linije koje vas vode u novu dimenziju njege tijela. Koristeći očaravajući ružmarin nastao je Aphrodisiac, od tajanstvene kamilice stvoren je Spirit dok je moćni neven zaslužan za čaroban Nude.

 

unnamed (12)
image-18203

“Ovo je jedna potpuno nova priča za nas, jedan iskorak, no zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će Hippy Garden napraviti liniju preparativne kozmetike. Inspiraciju sam pronašla u tri autohtone hrvatske biljke, ružmarinu, kamilici i nevenu, jer smo od samoga početka željeli da priča bude hrvatska. Napravili smo cijeli liniju, nismo stali na tome da napravimo samo jedan proizvod. Svi sastojci korišteni u proizvodnji potpuno su prirodni i organski. Ovi proizvodi se doslovno mogu pojesti, a moram naglasiti i kako nisu testirani na životinjama. Uvijek svjesno moramo razmišljati o tome što stavljamo na kožu, jer će nam se sve to jednom i vratiti. Hippy Garden Pure & Natural proizvodi predstavljaju čistu prirodu, a vjerujem da ćete to i osjetiti na koži. Stojimo iza toga, dugo nam je trebalo da napravimo ovakav proizvod, no uspjeli smo na tržište staviti nešto što je stvarno visoko vrijedno,“ rekla je Đurđica Vorkapić, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden.

 

unnamed (1)
image-18204

Hippy Garden Pure & Natural linija proizvoda za njegu tijela potpuno je prirodna stoga ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke mirise, umjetne boje i silikone, a svi sastojci potječu iz certificiranog organskog uzgoja. Donoseći dašak čiste prirode u bočici svi proizvodi blagotvorno djeluju na kožu, štite ju od nepovoljnih vanjskih utjecaja te ju čine mekom, glatkom i blistavom.

 

Piše M.T Foto Šime Eškinja

About The Author

Related posts