Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Hipijevski, kovrčavo i šareno kako samo BiteMyStyle zna

Maša Zibar_Lea Mijatović_Minea

Najveći nacionalni tjedan mode Bipa FASHION.HR, ove će sezone završiti u slavljeničkom duhu, revijom dizajnera koji svojim jedinstvenim potpisom i brandom
BiteMyStyle domaću publiku oduševljava već 15 godina.

Zoran Aragović, pod pokroviteljstvom branda Philips kao „točka na i“ ovosezonskog programa tako će proslaviti dugogodišnje stvaralaštvo i svoj rad zbog kojeg slovi za jednog od omiljenih domaćih dizajnera.

Zaljubljenice u Aragovićev modni stil i ovog će proljeća moći uživati u pregršt urbanih, modernih i vrlo nosivih kreacija s naglaskom na koloritu, uzorcima i zanimljivim detaljima. Baš kakva je moda bila u vrijeme osamdesetih i devedesetih, takva je i najnovija kolekcija branda BiteMyStyle. Inspiriran tim luckastim godinama prošlog stoljeća, dizajner Zoran Aragović za proljeće/ljeto 2019. stvara vrlo nosivu, lepršavu i neopterećenu odjeću, uz nezaobilazne točkice i pruge po čemu su njegove kreacije oduvijek i prepoznatljive.

15 godina BiteMyStylea (4)
image-157313

Kao malo slavljeničko iznenađenje, ovosezonsku kolekciju upotpunit će jeans komadi, koje je koristio i u svojim počecima no ovog puta s vrlo zanimljivim printom, teksturama i intervencijama bojom. Uz kapute, suknje i sakoe izrađene od trapera, u većem broju prezentira haljine i košulje ukrašene mašnama koje se vežu oko vrata i ruku ili koje mogu poslužiti kao detalj na otvorenim leđima.

Pomalo hipijevski i romantično, Aragović u se novoj kolekciji poigrava s jednostavnim i strogim formama jeansa. „I dok dovršavam aktualnu kolekciju, već imam gomilu ideja za onu jesensku tako da taj kreativni proces nema stanke.

Uvijek se trudim, a pogotovo sada kada slavim obljetnicu, da revija bude zaokružena priča, uz glazbu, dobar makeup i zanimljive upečatljive frizure“, istaknuo je Aragović kojem će baš te upečatljive frizure kreirati Philips Moisture Protect Auto Curler, uređaj s pametnim sustavom za kovrčanje bez napora, koji sam kontrolira i prilagođava temperaturu.

15 godina BiteMyStylea (3)
image-157314

Savršeno kovrčave, 15 godina karijere s poznatim dizajnerom odlučile su proslaviti njegove obožavateljice i dugogodišnje prijateljice. Tako su se TV voditeljica Minea, pjevačica Lea Mijatović i influencerica Maša Zibar našle u ulozi modela i postale zaštitna lica vizuala kojima Aragović najavljuje slavljeničku reviju i kolekciju s kojom će zaokružiti 15 godina rada.

Osim razigrane modne priče branda BiteMyStyle, Bipa FASHION.HR od 19. do 23. ožujka u svojem programu donosi još 16 revija. Tako će se samostalnim revijama predstaviti Ivica Skoko pod pokroviteljstvom brenda Perwoll kao i Robert Sever pod pokroviteljstvom brenda Noelle.

15 godina BiteMyStylea (2)
image-157315

U službenom programu nacionalnog tjedna mode također će nastupiti: Twins i Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC, Ana Maria Ricov, Anthony Avangard, Klisab,
Marina Design, Morana Krklec, Branka Donassy, Jelena Holec i Mateyaneira.

U sklopu programa FHR MEN pod pokroviteljstvom branda Philips nove će kolekcije predstaviti: Spirit by Tomislav Bahorić, Boško Jakovljević, Robert Sever i modna kuća Varteks.

Izvor V.B  Foto Zvonimir Ferina

About The Author

Related posts