Kolovoz 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Harry u problemu: Zabrinut je zbog bolesnog oca, ali Meghan je donijela niz odluka i tražila da ih poštuje

princ harry ss

Meghan Markle zabranila je princu Harryju da se vrati u Veliku Britaniju kako bi posjetio oca Charlesa, kojem su nalazi pokazali da je pozitivan na koronavirus.

Daily Mail piše kako je izvor blizak kraljevskom paru otkrio da je vojvotkinja od Sussexa rekla Harryju da “nije za to da pod ikakvim okolnostima on trenutačno putuje bilo kamo”.

Harry je u kontaktu s princom Charlesom, a zbog čitave je situacije frustriran. Frustrirana je i Meghan jer bi oboje pomogli obitelji, a trenutačno nemaju kako. Princ je svog oca vidio početkom mjeseca dok je još bio u Velikoj Britaniji.

princ charles ss
image-185472

Dok se kraljevska obitelj i svijet bore s koronavirusom, Meghan se bori za prava životinja. Navodno je odlučila udomiti labradora kako bi ga spasila iz prihvatilišta za životinje, a sve svoje prijatelje potiče da naprave isto.

Vojvotkinja je trenutačno sa suprugom u Kanadi u samoizolaciji, a zbog pandemije koronavirusa svim svojim zaposlenicima naredili su da se pridržavaju higijenskih uvjeta i nose zaštitne maske i rukavice.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts