Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Harry i Meghan povukli potez zbog kojeg je javnost sigurna da se zbilja više nikad neće vratiti u Britaniju

meghan markle i princ harry ss

Meghan Markle (38) i Harry (35) sa svojim sinom devetomjesečnim sinom Archiejem više se ne vraćaju živjeti u Veliku Britaniju. Javnost je to zaključila nakon što su supružnici zatvorili svoj ured u Buckinghamskoj palači i otpustili 15 ljudi.

Meghan i Harry svoje su zaposlenike o otkazima obavijestili u siječnju, a kraljevska obitelj zadržat će tek jednog ili dvoje od njih, dok će većina dobiti otpremnine oko kojih pregovaraju. Glasnogovornik je obavijestio javnost kako su kraljica Elizabeta II. (93), princ Charles (71) i princ William (37) odlučili ne komentirati zapošljavanja i otpuštanja, no svjesni su da zatvaranje ureda zahtijeva rješavanje viškova.

princ Harry i Meghan Markle
image-182710

Među otpuštenima su Harryjeva koordinatorica programa Clara Loughran, koju je često hvalio, a držala je buket Meghan na vjenčanju. Ni Sara Latham, koja je radila za Baracka Obamu i Hillary Clinton, navodno više nije na popisu zaposlenika. Latham, stručnjakinja za odnose s javnošću, bila je cijenjena među kraljevskom obitelji, a organizirala je Harryjevu i Meghaninu turu po Australiji i Africi. Za svoj odani rad postala je članica Kraljevskog viktorijanskog reda.

Odbjegli Meghan i Harry, kako tvrdi britanski Daily Mail, trenutačno žive u vili nepoznatog dobročinitelja milijardera u Vancouveru.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts