Lipanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Harrison Ford i Steven Spielberg snimaju Indiana Jones br. 5!

38th AFI Life Achievement Award Honoring Mike Nichols - Show

Disney je jučer objavio da se Harrison Ford i redatelj Steven Spielberg vraćaju Indiani Jonesu i snimaju peti nastavak kultnog akcijsko-avanturističkog filma. Film, još nepoznatog naslova, najavljen je za 19.srpnja 2019.
Harrison Ford će tad imati 76 godina, a šarmantnog, avanturama sklonog arheologa prvi put je utjelovio 1981. u “Otimačima izgubljenog kovčega”.
Harrison Ford se nakon velikog uspjeha filma Star Wars – The Force Awakens 8uloga Hana Sola) ponovno vratio na vrh liste najuspješnijih glumaca. Sljedeće godine vidjet ćemo ga u nastavku filma Blade Runner iz 1982.

Premiere Of Walt Disney Pictures And Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" - Arrivals
image-51422

“Indiana Jones je jedan od najvećih junaka u povijesti kinematografije i jedva čekamo da ga 2019. vratimo na velika platna. Imati ovako perfektnu kombinacija redatelja, producenata, glumca i lika je prava rijetkost i više smo nego uzbuđeni što ćemo se upustiti u ovu avanturu sa Harrisonom i Stevenom.”

Posljednji nastavak Indiane Jonesa “Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje” snimljen je prije osam godina (2008), a sva četiri filma zaradila su ukupno dvije milijarde dolara.

Disney nije objavio više detalja o filmu pa vijesti o drugim glumcima moramo čekati.

Piše D.T. Foto Getty Images

About The Author

Related posts