Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama oduševili sa jedinstvenom glazbenom komedijom – Žuta minuta

Igor Barberic, Hana Hegedusic

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama režirali su jedinstvenu glazbenu komediju Žuta minuta čija je premjerna izvedba nasmijala mnogobroju publiku Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Uz obilje smijeha i zaraznih nota Hana i Igor publici su pokazali koliko daleko ljubav prema kazalištu uopće može ići te uzbudljivim i emotivnim razvojima priče dočarali kako to izgleda kada nas pogodi “žuta minuta”.

Zuta minuta29
image-162479

Kroz audiciju za ovaj otkačeni mjuzikl ’prošetala’ je cijela plejada osebujnih likova, a sve su to sa osmjehom ispratili i Jelena Rozga, obitelj Huljić, Ivić Pašalić sa suprugom, glumica Mila Elegović i Petra Kurtela, TV voditeljica Mia Kovačić, modni dizajner Zoran Aragović, dr. Ivana Nola, Rene Bitorajac sa suprugom, Miro Gavran, Tomislav Petranović i mnogi drugi koji su uživali u premjernoj izvedbi mjuzikla.

Zuta minuta25
image-162480

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuje najpoznatija hrvatska glazbena radionica na čelu s Tončijem i Vjekoslavom Huljić,  a priključili su im se i Ivan te Hana Huljić. Za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić, koji je zajedno s Igorom Weidlichom autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija s producentom Tadijom Kolovratom te Tonika.

“Autorski tim napravio je sjajan posao. Tekst, glazba, aranžmani, sve je sjelo na svoje mjesto. Posebno bih pohvalio Hanu i Igora koji su svojom režijom i izvedbom oduševili gledatelje. Publika je doista uživala, bilo je jako puno smijeha ali i pokoja suza, čime je svrha predstave u potpunosti ispunjena. Ovo nam je bila čak četvrta uspješno izvedena premijerna predstava u ovoj godini, u veljači mjuzikl za djecu „Mi o vuku“i komedija „Who the f*** is Biba?“, u ožujku mjuzikl „Mirkofoni“ i sada još jedan mjuzikl. Zaista sam ponosan na sve suradnike, na cijeli tim. Nije lako kao nezavisna produkcija postići ovakav uspjeh. Sada krećemo u osvajanje cijele Hrvatske i regije gostovanjima sa svim novim uspješnicama!” – istaknuo je glavni producent predstave Tadija Kolovrat.

Jelena Rozga i Igor Barberic
image-162481

Jakov Gavran, Zorana Vukic, Miro Gavran i prijateljica
image-162482

U ovoj uzbudljivoj glazbeno – scenskoj priči producentica i redatelj morat će birati između ocvale glumice, emotivnog ekstremnog desničara, urbane djevojke sumnjivih vrijednosti i iritantnog kazališnog entuzijasta. Koja je uopće uloga svih tih likova u priči i odnosu dvoje ‘organizatora’ audicije – doznat će samo oni koji dođu pogledati predstavu.

Hana Hegedusic i Igor Barberic 2
image-162483

Piše M.T Foto Davorin Višnjić

About The Author

Related posts