Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Halloween s Miss Universe i Miss Hrvatske te poznatim glumicama

Miss Hrvatske Nina Slamić, Antonija Gogić i Katarina Mamić_foto_Marcela Pezo
Halloween je dobio jednu potpuno novu dimenziju! Umjesto zastrašujućih maski naše glumice i missice blistale pozirajući uz šašave bundeve.
U Galleria business centru dešava se nešto malo drugačije. Strašne maske koje su već tradicionalno zaštitni znak brojnih naših ali i svjetskih celebrityja, koji se obožavaju prerušiti za Noć vještica u razne zastrašujuće likove, zamijenile su visoke potpetice i beauty rituali. Naime naše ljepotice danas izgledaju apsolutno senzacionalno; duge noge naglašene štiklama, glamurozan make-up i prelijepa njegovana kosa potpuna su suprotnost onome što ustvari očekujemo od prerušavanja za Halloween.
Ljepotice s titulom Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač i Marijana Kužina te Miss Hrvatske Katarina Mamić, Antonija Gogić i Nina Slamić u crnim i crvenim haljinicama pozirale su u bajkovitoj atmosferi u frizerskom salonu Studio Marcela gdje smo ih susreli u veseloj atmosferi pored tikvi svih veličina i boja.
Rezbareći bundeve hrvatske missice i akademske, filmske i televizijske glumice Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Lana Gojak, Ana Vilenica, Sanja Vejnović, Ana Maras Harmander te pjevačica Ana Opačak i Nikolina Miletić Minovska, sve redom jedna ljepša od druge, pokazale su zašto nose titule beauty ambasadorica salona Studia Marcela.
Piše M.T Foto Marcela Pezo za Studio Marcela

About The Author

Related posts