Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Guess najavio trendove za novu sezonu spektakularnom modnom revijom

unnamed (4)

Na Zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu održana je glamurozna Guess modna revija na kojoj su predstavljeni modni trendovi za nadolazeću sezonu. U sklopu velikog rođendanskog slavlja časopisa Cosmopolitan, mnogobrojni uzvanici dobili su ekskuzivan uvid u Guess novitete iz kolekcije za proljeće/ljeto 2015. Na spektakularnoj reviji inspiriranoj kalifornijskom LA scenom, premijerno su predstavljeni Guess hit komadi, obilježeni savršenom kombinacijom cool casual chica i besprijekorno elegantnog stila te bogatstvom odvažnih boja i upečatljivih uzoraka.

 

 Jelena-Glišić-Vanja-Halilović-Sandra-Vranješ-Milić_-Renata-Sopek-Antonija-Stupar-Jurkin
image-16547

Jelena Glišić, Vanja Halilović, Sandra Vranješ Milić, Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin

 

Guess noviteti oduševili su brojna poznata lica pa su tako Antonija Stupar, Renata Sopek, Jelena Glišić i Vanja Halilović zabljesnule na Cosmopolitan partyju u atraktivnim Guess outfitima, a velikoj modnoj reviji prisustvovali su i članovi najužeg Guess menadžmenta.

 

 

Podsjetimo, osnovan 1981., GUESS je započeo kao jeans kompanija i uspješno prerastao u globalni lifestyle brand. Danas, GUESS dizajnira, prodaje i distribuira lifestyle kolekcije moderne odjeće, trapera, obuće, torbi, satova i drugih modnih dodataka. Kroz godine, GUESS imidž se gradio nezaboravnim, inovativnim kampanjama koje su proslavile ime branda. GUESS proizvodi se distribuiraju u GUESS trgovinama te u najfinijim robnim i specijaliziranim kućama diljem svijeta. Od 2. kolovoza 2014. kompanija direktno upravlja s 488 maloprodajnih trgovina u SAD-u i Kanadi te 349 maloprodajnih trgovina u Europi, Aziji i Latinskoj Americi. Također upravlja s dodatnih 848 maloprodajnih trgovina izvan SAD-a i Kanade.

 

 

 

Piše M.T Foto  Robert Gašpert, Dražen Kokorić i Josip Regović.

 

About The Author

Related posts