Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Grupa Silente predstavlja novi singl i uskoro kreće na božićnu turneju!

DSC_1273

Dubrovačka glazbena atrakcija, grupa Silente u mjesecu darivanja daruje najveći poklon svojim obožavateljima – novi singl i božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.

 

343434
image-6058

Za njih kažu da su debitantsko čudo iz Dubrovnika, a prije par dana su izdali čudesan novi singl prigodnog naziva ‘Čudna ili čudesna’ koji će biti predstavljen i na 62. izdanju Zagrebačkog festivala. Mladi Dubrovčani ovogodišnji su dobitnici Porina za novog izvođača godine te nakon zapaženog uspjeha singla ‘Terca na tišinu’ i albuma ‘Lovac na čudesa’ te niza uspješnih koncerata, nastavljaju oduševljavati svoje fanove. Prije par dana izdali su novi singl ‘Čudna ili čudesna’ koji je već pobudio veliki interes, a uskoro najavljuju i videospot za pjesmu.

Silente se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo rade na svom novom albumu pod producentskom palicom Nikše Bratoša, a pripremaju i novi videospot za gore spomenuti singl.

Ipak, najvažnija vijest za njihove obožavatelje zasigurno je da uskoro kreću na veliku božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.

10532369_10152733368116532_6151782723056176414_n
image-6059

Silente će turneju započeti u Šibeniku na sam Badnjak, 24. prosinca u prostoru bivšeg hotela Krka, a već dan kasnije nastupit će za Božić u Rijeci, u velikoj Stereo dvorani. Odmah potom Silente stiže u Zadar gdje će svoje obožavatelje razveseliti u Q-baru. Nakon Zadra, božićni Silente seli se u Split gdje ih fanovi već sada s nestrpljenjem očekuju te na kraju dolaze u Rovinj, gdje će nastupiti u sklopu Rovinj Music Festivala. Veliko finale, kraj turneje i vrlo uspješne godine ovi će talentirani mladi glazbenici obilježiti velikim koncertom na dočeku Nove godine u svom rodnom gradu, Dubrovniku.

 

Dok s nestrpljenjem čekamo koncerte, predstavljamo Vam novi singl grupe Silente ‘Čudna ili čudesna':

 

Piše: I.H.  Foto:  Facebook

About The Author

Related posts