Travanj 26, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Grupa “Komuna” objavila novi singl kojim najavljuje album prvijenac

Komuna 2

Četvrtim studijskim singlom pod nazivom “Faraoni” grupa Komuna najavljuje album prvijenac koji je u završnoj fazi dok će novu pjesmu hrvatskoj publici predstaviti 25. kolovoza na CMC Slavonija Festu u Slavonskom Brodu.

Komuna je na novoj pjesmi ugostila “RocHoir”, sjajni dječji pjevački zbor iz Beograda predvođen Jovanom Obradović, prepoznatljiv po izvedbama klasika svjetskih i domaćih rock, hard rock i heavy metal bendova. Mladi rokeri savršeno su se uklopili u cjelokupni projekt i intrigantnu priču ovog singla, a naglasak je na snažnoj poruci koju upravo oni kroz stihove šalju odraslima.

Za pjesmu je snimljen i videospot u produkciji “Invenio films”-a dok je redatelj Dalibor Mrdić. Spot je sniman u impresivnoj pulskoj Areni te na prelijepom Kalemegdanu u Beogradu.

Podsjetimo, Komuna je bend kojeg je osnovao Mirko Šenkovski Geronimo, jedan od najtraženijih autora u regiji, iz želje da se vrati svojim rock korijenima, a uz njega bend, simboličnog imena, čine gitaristi Emir Hot i Dragomir Herendić Dragianni (iz Zabranjenog pušenja), klavijaturista Igor Matković (Crvena jabuka), basist Zvjezdan Marjanović i bubnjar Damir Bumbar Sinanović (ex Southern Storm i The Loudest Silence).

Geronimo
image-137594

Očito je da je riječ o ekipi uistinu respektabilnih rock glazbenika koju kao vokalni solist i autor svih skladbi s predstojećeg albuma u izdanju Croatia Records-a, predvodi upravo Geronimo.

Komuna arena
image-137595

Snimanje prvog albuma grupe je u završnoj fazi i do kraja godine bi trebao ugledati svjetlo dana. Podsjetimo, Komuna je do sada izdala tri singla - “Kad padnu mostovi” na kojoj su ugostili velika regionalna glazbena imena(Kikija Lesendrića, Mladena Vojičića Tifu, Seada Zeleta Lipovaču, Tonija Jankovića i Zorana Predina), “Himna” i “Utjeha”, a sve su praćene spotovima vrhunske produkcije.

Piše D.T. Foto Screenshot

About The Author

Related posts