Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Grašomanija ovaj vikend zatresla Zagreb

Petar Grašo_ Foto_ Izvan Fokusa_

Više od 12 tisuća obožavatelja okupilo se ovaj vikend na koncertu Petra Graše na Rujanfestu na zagrebačkom Bundeku.

Petar Grašo_ Foto_ Izvan Fokusa_
image-172495

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora za svoju je publiku ponovno je pripremio atmosferu i čaroliju koju je teško opisati – moralo se doživjeti – složili su se svi oni koji su uspjeli svoje mjesto naći ispred pozornice Rujanfesta.

Petar Grašo_ Foto_ Izvan Fokusa_
image-172496

Ono što mnogobrojni obožavatelji nisu znali – bio je ovo posljednji samostalni koncert u metropoli do kraja sljedeće godine kad Grašo priprema veliki koncertni projekt, o čemu će se više doznati početkom sljedeće godine.

Podjednakom snagom i emocijom pjevali su se kako novi hitovi tako i bezvremenske uspješnice – ‘Ako te pitaju’, ‘Voli me’, ‘Moje Zlato’, ‘Uvik Isti’, ‘Volim i Postojim’, ‘92’, ‘Ko Nam Brani’..

‘Petar je uvijek rano viđen  gost na Rujanfestu.. Ove godine ‘čuvali’ smo ga za kraj i mislim da smo njegovim koncertom na najbolji mogući način zatvorili ovogodišnji Rujanfest. Više od 12 tisuća ljudi najbolji je dokaz za to ali i pozivnica za ponovno druženje u nekoj od narednih godina.’, rekla je Anita Tuček organizatorica i direktorica Rujanfesta.

Petar Grašo_ Foto_ Izvan Fokusa_
image-172497

Upravo je tako na najbolji način Grašo zaokružio i kraj svoje ljetne turneje u kojoj je obišao i osvojio cijelu regiju.

Piše M.T Foto Izvan Fokusa

About The Author

Related posts