Svibanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Grašo i Ćetković dolaze na Makarsko kulturno ljeto

Petar Grašo SBP

Turneja me jako veseli jer nakon rasprodanih velikih dvorana i Arena zaželio sam se koncerata u manjim prostorima. Zato me raduje dolazak u Makarsku, kaže Petar Grašo. Splitski glazbenik 12. kolovoza u organizaciji Star produkcije i Grada Makarske nastupit će u Ljetnom kinu u sklopu manifestacije “Makarsko kulturno ljeto 2019”. Ovaj prostor u kojem se održavaju kulturne i glazbene manifestacije ljeti postaje tražena pozornica domaćih zvijezda pa tako i Graše, koji je uvjerljivo jedan od najpopularnijih izvođača u regiji.

 

 

Petar Grašo SBP
image-162590


 
Osim Graše nastup na najvećoj makarskoj kulturno-zabavno-sportskoj manifestaciji 28. srpnja najavio je i Sergej Ćetković. Glazbenik, kojeg žene obožavaju, lani je rasprodao tri nastupa u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Lisinski.  Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

 

 

Sergej Ćetković SBP
image-162591

 

 

Nastupi u Ljetnom kinu bit će izvrsna prilika da pogledate nastupe ovih velikih glazbenih zvijezda, a ulaznice za nastup Sergeja Ćetkovića 28. srpnja I Petra Graše 12. kolovoza u Makarskoj možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts