Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Gotova drama, Madonna pjeva “Future” u finalu Eurosonga 2019.

Madonna SBP

Drama oko Madonne napokon je završena potpisom ugovora između menadžmenta 60-godišnje pjevačice i organizatora ovogodišnjeg Eurosonga. Službena potvrda Madonninog nastupa u finalu Eurosonga 2019. došla je u pauzi između treće generalne probe i live emisije drugog polufinala.

 

 

 

 

” Veoma smo uzbuđeni što napokon možemo potvrditi da će nam se neprikosnovena glazbena ikona Madonna pridružiti na ovogodišnjem Eurosongu. Izvesti uživo tijekom najvećeg svjetskog zabavnog događanja bit će poseban trenutak za sve – ne samo za fanove. Vidjeti talent u natjecanju ove godine je fenomenalno i siguran sam kako će natjecatelji biti još više inspirirani nevjerojatnim nastupom i izvedbom. Zamo da će ovo biti večer za pamćenje i jedva čekamo to podijeliti sa svima ”, izjavio je izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand.

 

 

Madonna SBP
image-162741

 

 

 

Kako je najavljeno, Madonna će u sklopu interval acta izvesti dvije pjesme. Prva pjesma je Future, njezina nova pjesma s nadolazećeg albuma Madame X, te kolaboracija sa Quavom, a druga je svjetski hit Like A Prayer, koju će izvesti s 35-članim zborom. Također, Madonna dovodi vlastitog producenta nastupa, Šveđanina Robina Hofvandera.

 

 

 

Također, zanimljivosti ovogodišnjeg Eurosonga su to da;

Po prvi put od 2012., u finalu Eurosonga slušat ćemo pjesmu predstavnice Sjeverne Makedonije. Također, Tamara Todevska uvela je svoju zemlju u finale nakon što joj to nije uspjelo 2008. i 2014. (kad je bila prateća pjevačica svojoj sestri Tijani Dapčević).

Po prvi put od 2014., u finalu Eurosonga našla se Švicarska, i to zahvaljujući Luci Hänniju.

Po prvi put otkako su uvedena polufinala, Armenija i Rumunjska su spojile dva ispadanja u polufinalima.

Posljednji put kada je Austrija ispala u polufinalu Eurosonga, bilo je 2013. godine.

Posljednji put kada je Albanija spojila više finala u nizu, bilo je u razdoblju između 2008. i 2010.

Troje natjecatelja ovogodišnjeg Eurosonga koji su na svojim prvim nastupima ispali (Serhat, Nevena Božović i Tamara Todevska), iskupili su se, te ove godine uveli svoje zemlje u finale.

Otkako su uvedena polufinala na Eurosongu, Hrvatska i Slovenija nijednomnisu bile zajedno u finalu.

 

 

 

Izvor eurosong.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts