Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Goran Karan priprema veliki koncert u Lisinskom, a nakon toga kreće na turneju po Poljskoj

Goran Karan

Goran Karan će nakon 5 godina ponovo zapjevati u Lisinskom 23. travnja, a na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca. Nakon Lisinskog Goran kreće na veliku turneju po Poljskoj.

Goran je održao odličan koncert u zadarskom Arsenalu, sjajnom koncertnom prostoru kojeg vole i publika i izvođači. Na koncertu je vladala odlična atmosfera, a večer su ispunili Karanovi brojni hitovi, stari poput ‘Lipa si lipa’, ‘Prozor kraj đardina’, ‘Ostani’, ali i s novog albuma ‘Glas juga’.

Sve je to bila jedna uvertira u njegov gala koncert u Lisinskom, koji će se održati 23. travnja 2018. uz goste – Severinu, Petra Grašu i Providencu.

musicle Nasa bila storija 2142017
image-123351

Na pitanje što posjetitelji mogu očekivati u Lisinskom, Goran je rekao – Biti će srca i pjesme. Pokušat ću napraviti program koji gleda u oba pravca. S jedne strane sam ponosan na naslijeđe pjesama koje su ljudi oživjeli svojim životom i ljubavima, a s druge im želim dati i novi soundtrack za nove doživljaje. Dođite, napraviti ćemo nove uspomene!

Te je objasnio kako je odabrao goste na koncertu – Severina je moja Ane iz Naše bile štorije, sjajna osoba, odlična prijateljica i vrhunsko scensko biće. S njom je – gušt. Petar Grašo je izvrstan autor, izuzetan pjevač i  pravi splitski gospodin. Po prvi put ćemo zajedno pjevati, baš se radujem! Providenca su Mirella Meić i Zorica Bučić, dame i pjevačice koje su također u mjuziklu, a prijateljstvo smo proslavili pjesmom koju sam im napisao “Takva sam ja”. Dakle Glas juga će imati nekoliko lica!

Goran Karan, Lisinski
image-123352

Goran odlazi u Terme Jezerčica gdje će imati probe za koncert od 19.03 do 23.03. kada odlazi na Porin gdje je ‘Naša bila štorija’ nominirana u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.

Nakon Porina i koncerta u Lisinkom, Goran odlazi na turneju po Poljskoj koja će trajati od 26.04. do 03.06. Na turnjeu ide s poljskom zvijezdom Teresom Werner s kojom već ima nekoliko dueta.

POLJSKA TURNEJA

26.4. Boleslawiec
27.4. Radzionkow
28.4. Nysa
29.4. Poznan
31.5. Czestochow
1.6. Warzsawa
2.6. Kielce
3.6. Lodz

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts