Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Golišava manekenka skinula se u toples pa se bacila na prvo što je vidjela!

Emily Ratajkowski  ss

Emily Ratajkowski pozirala je u toplesu i visokim crnim čizmama strastveno se previjajući i grleći – bijeli stup.

Poznata manekenka i model Emily Ratajkowski ponovno baca fanove u ekstazu. Na svom je Instagramu objavila fotografiju i snimku od koje zastaje dah. Golišava Emily pozirala je pored bijelog stupa.

Amerikanka poljskih korijena utegnula se u kratke uske tajice, poznatije kao “bicke”, visoke crne čizme i – ništa više. Svoje bujne grudi prepustila je pogledima obožavatelja i zalijepila ih uz stup, vjerojatno prvo što joj je došlo pod ruku u naletu inspiracije.

Emily Ratajkowski  ss
image-162886

Poznata po svojem obnaženom stilu, Emily reda modnu kampanju za kampanjom, a specijalnost su joj provokativni editorijali za donje rublje ili promocije alkoholnih pića.

Slavu je mlada ljepotica stekla pojavivši se u seksi spotu “Blurred Lines” pjevača Robina Thickera. Od tada do danas ta rasna žena mami uzdahe muškaraca i žena gdje god da dođe i kakvu god fotografiju da objavi. Svoju karijeru uspješno je izgradila u svijetu modelinga, a okušala se i u glumačkim vodama pa se tako pojavila u hit-filmu “Gone Girl” uz bok Benu Afflecku, kojemu je glumila mladu ljubavnicu.

Iako se čini kao raskalašena djevojka koja skače na sve što joj dođe pod ruku, pa i na stupove, Emily je u privatnom životu pritajena i čedna. Udana je za Sebastiana Bear-McClarda od 2018. godine, pa pretpostavljamo da u svim čarima njezinih zanosnih oblina samo on može uživati.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

 

About The Author

Related posts