Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Godinu dana od afere koja je zabavljala svijet u vezi je sa ženskarom koji je uništio brak milijardera?

Irina Shayk Instagram

Čini se da je manekenka Irina Shayk (34) preboljela bivšeg dečka, glumca i producenta Bradleyja Coopera (45).

Par je prekinuo prije 10 mjeseci, a imaju kćer Leu (3). Manekenka je viđena s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom (33) u šetnji New Yorkom, iako je gradonačelnik toga grada naredio da zbog koronavirusa izlaze samo oni koji moraju.

Irina Shayk ss
image-185622

Novopečeni par upozorenje nije diralo, pa su opušteno šetali maski maknutih s lica, a onda došli u Vitov stan. Dok ga je pratila do njegova doma, Irina je cijelo vrijeme razgovarala na mobitel.

Manekenka je početkom godine dala intervju za britanski Vogue i otvoreno pričala o odnosu s Bradleyjem nakon prekida.

“Dvoje sjajnih ljudi ne mora činiti dobar par. Mislim da smo imali sreće što smo bili skupa. Bez njega je teško naći ravnotežu između majčinstva i posla. Nekad se probudim i pomislim: “Što da radim? Raspadam se”, ispričala je. Irina i Bradley imaju ravnopravno skrbništvo nad kćeri.

 Irina Shayk
image-185623

Inače, Vito je poznat kao pravi ženskaroš. Bio je s mnogo glumica i manekenki. Jedna od od bivših cura mu je i Heidi Klum (46), s kojom je bio od 2014. do 2017. Ljubio je glumice Madalinu Gheneu (31) i Amber Heard (33).

Prema napisima stranih medija, Vito je zaveo i trgovkinju umjetnina Dašu Žukovu (38) 2017. dok je još bio s Klum. Daša je tada još bila u braku s ruskim oligarhom Romanom Abramovičem (53), od kojeg se iste te godine razvela nakon što je njezina nevjera izašla u javnost.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts