Siječanj 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Godinu dana nakon tragične smrti kćerkice, slavni sportaš dobit će blizance

Bode Miller

Skijaš Bode Miller i supruga Morgan 2018. godine tragično su izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Podsjetimo, tragedija se dogodila u lipnju, a Emeline se utopila u bazenu u susjedovoj kući nedaleko od Los Angelesa. “Naša beba Emmy je jučer preminula. Nisam mislio da ću ikada doživjeti ovakvu bol”, napisao je najtrofejniji američki skijaš tada na društvenim mrežama moleći medije za poštivanje privatnosti.

Četiri mjeseca nakon strašne tragedije, paru je rođen sinčić Easton, a godinu dana prije Emmynog rođenja, 2015. godine, par je dobio sina Nasha Skana. A sada će se obitelj Miller proširiti za još dva člana.

Bode
image-169752

Naime, kako su sami potvrdili, par čeka dva sina, a svoju sreću ne skrivaju. Kako je otkrila 32-godišnja profesionalna igračica odbojke na pijesku, blizancima se posebno veseli njezin 9 godina straiji suprug kojemu je to oduvijek bila velika želja koja mu se sada i ostvarila.

Bode iz propalih veza ima još dvoje djece, 11-godišnju kćerkicu Neesyn Dace sa Chanel Johnsonte 6-godišnjeg sina Samuela kojeg je dobio sa Sarom McKennaom. Plavokosu Morgan Beckskijaš je pred oltar odveo u listopadu 2012. godine.

Nažalost, smrt voljene kćerkice nije jedina tragedija koja je zadesila legendarnog sportaša. Naime, njegov mlađi brat Chelone pronađen je mrtav 2013. godine u svojoj kamp-kućici sa svega 29 godina.

Bode.png3
image-169753

Chelone je bio profesionalni snowboarder koji je 2005. godine teško ozlijedio glavu u prometnoj nesreći zbog čega je imao redovite napadaje te je 11 dana proveo u komi. Navodno je jedan od epileptičnih napada bio i uzrok njegove prerane smrti.

Na tragičan način Bode je ostao i bez rođaka Likoa Kenneyja kojeg je policajac upucao 4 puta, a zatim i dva puta pregazio automobilom.

Nadamo se kako su tragedije ove obitelji stvar prošlosti te je vrijeme za samo dobre vijesti poput ovih.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts